Всесвітньовідома українська топ-модель Аліна Байкова вчить українську мову і готується до президентських виборів

Модель зізналася про власні "президентські" наміри

Поделиться:

Аліно, це вже стало традицією, що у показі бренду GASANOVA ви у найефектнішій сукні. Так сталося і сьогодні.

- Кожного разу я все більш оголена. Так що - наступного разу вийду вже голою.

Цього літа для відпочинку ти обрала не Ібіцу чи Міконос, а свій рідний Кропивницький.  

- Усі мої друзі завжди на Ібіці, на Міконосі, завжди багато людей, постійні тусовки, потрібно постійно усіх розважати. Цього року я вирішила просто відпочити. В мене завжди шалений графік, тому цього разу я вирішила просто розслабитися і побути разом з родиною. Може, я просто дорослішаю вже. Я так насолодилася Україною, навіть почала вивчати українську мову.

Що ти робила у Кропивницькому? Можливо, ти відвідувала місцеві дискотеки? І тепер знаєш все про життя Кропивницького.

- Там немає дискотек, і місто взагалі порожнє. Я читала, вчила українську мову, ходила на місцеві пляжі. Ще у нас якраз в цей час проходив європейський чемпіонат з бейсболу. Я сказала усьому світові, що в Україні є бейсбол. Я дуже підтримувала нашу збірну.

Як ти познайомилася зі збірною України з бейсболу? Чи, можливо, вони познайомилися з тобою? Хто з хлопців – твій бойфренд?

- Вони симпатичні, але дуже молоді.

В нашому, Аліно, віці починають подобатися молоді хлопці.

- Це правда. Мій колишній хлопець був якраз набагато молодше за мене. Мене запросив на гру міністр бейсболу в Україні, тому що їм потрібні контакти в Америці. Так як я майже всіх знаю в Америці, то я не відмовилася. Потім вийшло так, що хлопці з Кропивницького. Я пішла на місцевий пляж, а там були вони, так ми і познайомилися. В мене з ними нічого не має… поки що! Вони були, немов моїми охоронцями.

Якось ти розповідала нам в інтерв’ю, що тобі не подобаються українські політики так, що хочеться самій піти в Президенти. Подейкують, що у президентській гонці наступного року буде брати участь співак Святослав Вакарчук, комік Володимир Зеленський. Не вистачає тільки топ-моделі Аліни Байкової. Чи підеш ти у Президенти?

- Все вже йде у цьому напрямку, дайте мені лише п’ять років. Нехай вони там «розігріють» людей, а я потім доєднаюся.

Поки що ти інтерв’ю даєш російською, а коли перейдеш на рідну мову?

- У вас така гарна українська мова, що я буду соромитися говорити з вами.

Не треба соромитися! З чого ти почала?

- Я взяла собі викладача, почала розмовляти з рідними тільки українською мовою, але це дуже важко для мене. Ми всі маємо цілі,і  досягаємо їх, тому я дійду до того, що буду розмовляти українською!