Зірки серіалу "Школа" Ліза Василенко та Олександр Петренко пояснили, що вони вже не пара, але «не обійматись просто неможливо!»

Що ж поєднує екранну пару у житті?

Поделиться:

Сашо та Лізо, про ваш союз говорили багато. Коли ми з вами познайомилися, то ви були разом. Це був День святого Валентина. Потім ви розставалися, а зараз розумію, що ви знову пара. Чи це до виходу нового сезону серіалу «Школа»?

- Ні, ми не пара. Ми дуже гарні друзі. Те, що ми зблизилися під час зйомок першого сезону, дає про себе знати, тому ми більшість часу проводимо разом.

Тобто, у Лізи з’явився бойфренд, але ви так само ходите за ручку. Стосунки нового покоління!

- Хочу уточнити, що в мене зараз немає бойфренду, я – вільна пташка. З Сашою ми проводимо багато часу, тому що мені комфортно дуже з ним. Я його дуже люблю як друга і гарну людину.

- Просто зараз так складаються обставини, що ми постійно разом. І не обійматись іноді неможливо.

Не так давно у тебе, Лізо, був ювілей – 20 років. Святкувала ти його в Одесі, і запросила усіх своїх друзів. Як воно було запросити, ніби, колишнього?

- Я навіть не думала його не запрошувати, бо ми усі разом тусуємося на знімальному майданчику, тому він для мене – як родина. В Одесі все було гаразд – ніяких конфліктів не було.

Що ви, Олександре, подарували Лізі на ювілей?

- Сукню.

Ви знаєте розмір і вподобання Лізи? Чи це було замовлення?

- Я все знаю.

Як ваші батьки ставляться до ваших публічних зізнань?  Ви такі молоді, а вже так на загал виносите свої стосунки. Були розмови з батьками? Можливо, вони проти чи, навпаки, за?

- Не проти. Так і сказали, що ми молоді. Ми, мабуть, ще не все розуміємо, і на фоні власних емоцій робимо все, що хочеться.