Анна Кошмал кардинально змінила імідж

Танець метелика

Акторка здивує глядачів новим фатальним образом у стрічці «Танець метелика».

Поделиться:

Уже цієї неділі, 18 червня, о 21.00 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра нової 4-серійної мелодрами «Танець метелика».

Анна Кошмал з'явиться у серіалі  у несподіваному образі фатальної дівчини, і постане перед глядачами з довгим волоссям, яскраво-червоною помадою і на високих підборах.

Акторка розповіла, що, незважаючи на нову роль у картині, в повсякденному житті вона віддає перевагу натуральній красі.

Найближчим часом кардинально щось змінювати у собі не збираюсь. Відверто кажучи, такими речами не дуже переймаюсь. Одягаюся під настрій, косметикою ніколи не зловживаю. Я люблю натуральність, і перебуваю у повній гармонії сама з собою, - прокоментувала Анна.

Також зірка серіалу поділилася, що їй було особливо цікаво вживатися у незвичну роль.

Для мене було величезним задоволенням зіграти негативну роль. Моя героїня дуже цікавий персонаж: егоїстична та примхлива дівчина, але при цьому вона здатна щиро кохати. У ній «вирують вулкани», і мені було дуже цікаво зібрати цей букет емоцій, - зізналася акторка.

 

Нагадаємо, що сюжет розгортається навколо історії дівчини Карини, роль якої виконала Діана Розовлян. Карина мріє про танцювальну кар'єру, але працює фабричною швачкою у маленькому шахтарському місті Рудогорськ, де найбільшою перспективою для героїні є заміжжя з другом дитинства Геною. Однак, доля дарує дівчині шанс: у місто приїжджає київський діджей Нік, якого зіграв Олександр Попов, і танцювальний ансамбль «Цирцея». Головний хореограф ансамблю помічає талант Карини і дає їй роль у своєму танцювальному шоу. Дівчина отримує не тільки кар'єрні перспективи, а й кохання столичного діджея. Але плани героїні раптово руйнуються після вибуху на шахті, де працює її батько. Карині належить пройти довгий шлях, щоб здійснити мрію всього свого життя і розшукати діджея Ніка.

Анна Кошмал зіграла в серіалі примхливу дівчину, яка заради досягнення своїх цілей готова на все, і навіть прикинутися закоханою у брата діджея Ніка, а якщо з ним не вийде, то й у самого діджея.

Головні ролі в мелодрамі виконали Діана Розовлян, Олександр Попов, Анна Кошмал, Анастасія Карпенко, Микола Боклан, Марк Дробот і Наталія Васько.

Виробництвом серіалу займався «Sister`s production» на замовлення телеканалу «1+1».