Алла Мазур підтримає українських дизайнерів і вийде в ефір «ТСН. Тиждень» у вишитій дизайнерській сукні

ТСН. Тиждень
Алла Мазур вийде в ефір «ТСН. Тиждень» у вишитій дизайнерській сукні
1plus1.ua

Сукня має стриманий архітектурний силует, який перетинає витончена ручна вишивка гладдю.

Поделиться:

У суботу 4 лютого розпочався новий тиждень модиЯк українські дизайнери вплинули на світову моду Ukrainian Fashion Week. UFW, як авторитетна потужна інституція, розвиває вітчизняну індустрію моди та відкриває імена молодих митців вже впродовж 20 років і на своїх майданчиках зустрічає зірок моди та гостей з інших країн світу.

Чарівна телеведуча 1+1 Алла Мазур, яку люблять мільйони українців, і яка розповідає щотижня такі важливі хвилюючі новини про країну, надихнула українських дизайнерів Олесю Кононову та Настю Рябоконь з відомого дуету Lake на створення особливої сукні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур встановила новий рекорд професійних нагород

Саме в цьому образі Алла вийде в ефір «ТСН. Тиждень» у неділю 5 лютого о 19:30. Сукня має стриманий архітектурний силует, який перетинає витончена ручна вишивка гладдю – саме так колись вишивали рушники на Полтавщині.

Візерунок майстри знайшли на старовинній японській гравюрі та зробили авторську інтерпретацію. Це витончене плетіння весняних квітів та листя. Автори в цьому образі хочуть передати нам відчуття весни та надії. На фото – фінальна примірка та обговорення у майстерні.

Зауважимо, що попри всі складнощі та проблеми, українські митці працюють, створюють нові колекції, залишаються жити в Україні, дають нові робочі місця, надихають нове покоління обирати цю професію, і наша мода присутня на світових подіумах та майданчиках. 

Докладніше про ідею дизайнерів Lake та реалії сучасної індустрії української моди дивіться у сюжеті Галини Сергєєвої у ТСН. Тиждень на 1+1.

Нагадаємо, що нещодавно Алла Мазур стала покровителькою важкохворого хлопчика.

Новости по теме