Алла Мазур розповіла про новий майданчик для обміну думками з глядачами: «Всі найцікавіші репортажі знайти буде легше»

ТСН. Тиждень
Нова платформа для ТСН-Тиждень: де дивитися

Де і коли дивитися інформаційно-аналітичну програму «ТСН-Тиждень з Аллою Мазур?

Поделиться:

Телеведуча Алла Мазур звернулась до глядачів та прихильників і повідомила про те, що пряма трансляція інформаційно-аналітичної програми «ТСН-Тиждень» відбуватиметься не тільки на каналі 1+1 Марафон, а і на ютуб-каналі «ТСН-Тижня». Кожну другу неділю о 20:00. На цій же сторінці відтепер доступні усі випуски «ТСН-Тижня», і окремо найцікавіші сюжети і репортажі, які можна переглянути у зручний для себе час.

Алла Мазур

«Закипають думки і емоції від того, що відбувається? Маємо тепер ще один майданчик, де можемо ними обмінятися. Пряма трансляція наших ефірів буде і на ютуб-сторінці Тижня.  Все, що зачепило вас – можемо обговорити прямо там. Це такий собі наш дім на цій популярній платформі, а це означає, всі випуски і всі найцікавіші репортажі знайти буде легше. Нам важливо і цікаво чути вашу думку, ваші коментарі, ваш погляд на події. Заходьте в гості на ютуб, підписуйтесь, коментуйте: буду відповідати і я, і мої колеги. Приєднуйтесь!», – коментує авторка і ведуча «ТСН-Тижня» Алла Мазур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур розповіла, що її телеграм-акаунт зламали шахраї

У свіжому випуску програми Алла Мазур і команда аналізують головні інтриги тижня:  чи реальні плани росіян взяти Харків – репортаж Андрія Цаплієнка, чому ракета «Циркон» стала великим кремлівським провалом, як Україна б'є в найболючіше місце ворога, і навіщо Президент Зеленський звільняє соратників. Дивіться у «ТСН-Тижні» за 31 березня 

Дивіться інформаційно-аналітичну програму «ТСН-Тиждень» о 20:00 щодва тижні на 1+1 Марафон – і на власній сторінці програми в YouTube.

Алла Мазур і «ТСН-Тиждень» в соцмережах:

https://www.facebook.com/TSNweek 

https://www.youtube.com/@TSNweek

https://www.facebook.com/1plus1.AllaMazur

https://www.instagram.com/allamazurofficial/

Новости по теме