Алла Мазур отримала нову нагороду і вітання від Анджеліни Джолі

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Алла Мазур отримала нову нагороду і вітання від Анджеліни Джолі

Ведучу ТСН нагородили за впливовість та натхнення мільйонів українців змінювати світ на краще.

Поделиться:

До свята Весни у Києві відбулася подія  нагородження Mon Guerlain Inspiration Awards – п’ять найкращих жінок України.  Алла Мазур, автор і ведуча «ТСН.Тиждень» на 1+1, отримала нагороду в номінації «Media» за впливовість та натхнення мільйонів українців змінювати світ на краще. Відзнакою стала коштовна прикраса у формі конюшини і серця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур посіла гідне місце у рейтингу 100 найвпливовіших українців за версією Фокус

П’ять відомих українок, які своєю діяльністю впливають на зміну громадської думки, стараються дати нові імпульси для розвитку країни, об’єднують суспільство, приймають соціальні виклики. Кожна з них, слідом за відомою гуманісткою та Амбассадором аромату Mon Guerlain Анджеліною Джолі, уособлює силу, талант, працьовитість і любов до ближнього. Разом з Аллою нагороду отримали: Катя Царик, Ліза Юрушева, Даша Шаповалова, Ольга Кудиненко.

Ім’я Алли Мазур в ТОП- 5  модного рейтингу – це гідне рішення і сміливий крок для експертів зі світу краси і глянцю.  Вони прийняли реальність і усвідомлюють, що життя країни та світу в цілому – це не тільки свято, сяйво, творчість і мистецтво, але й біль, страждання, бідність, війна. І є люди, які допомагають зменшити ці больові точки.

«Коли розказуєш про безробіття, кризу, шалені тарифи і боротьбу з корупцією, якось і не чекаєш, що раптом - з’явиться у твоєму розкладі запис «Анджелінa Джолі. Фотосесія»). Несподівана, але захоплююча можливість доторкнутися до світу моди - і одночасно приєднатися до гідної компанії. Жінок, кожна з яких по-своєму змінює світ на краще» - ділиться своїми емоціями телеведуча «ТСН.Тиждень» Алла Мазур.

У складі журі були представники відомого світового глянцю Marie Claire та легендарного бренду Guerlain, вони і обрали найвпливових жінок сучасної України, яких відзначили нагородою Mon Guerlain Inspiration Awards в сферах: Media, FilmMaking, Business, Fashion, Charity.

Організатори: французький бренд Guerlain під егідою журналу Marie Claire, натхненну колаборацією бренду з Анджеліною Джолі і тієї відповідальною місією, яку вона виконує в світі.  

Під час фотосесії ведуча дала розгорнуте інтерв'ю журналу Marie Claire, в якому розказала де бере сили для прийняття нових викликів життя, що допомагає стежити за своєю фігурою і здоров'ям та залишатися в прекрасній формі? Яким зі своїх проектів пишається найбільше та хто для неї авторитет в житті і до чиєї думки завжди прислухається?

Читайте ексклюзивне інтерв’ю за посиланням

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур заінтригувала «фотосесією Анджеліни Джолі»

Новости по теме