Алла Мазур постала в романтичному образі та зізналася, про що мріє

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Алла Мазур постала в романтичному образі
1plus1.ua / фото: Ростислав Ріпка, стиль: Анна Пономаренко

Головна ведуча ТСН розповіла, як навчитися любите себе.

Поделиться:

Алла МазурЩо насправді означає прізвище Мазур, незмінна ведуча новин «ТСН.Тиждень» з'явилася на обкладинці липнево-серпневого номера журналу «Добрые советы». Алла постала в незвичному для неї романтичному образі - літні відкриті сукні, витончені аксесуари та відверте інтерв'ю.

Тема літнього номера журналу - «Полюбити себе» і Алла Мазур поділилася своїм секретом: головне в цій справі - вміння справлятися з викликами долі. І це телеведучій чудово вдається.

Мої друзі сміються, коли я говорю, що мрію полетіти в космос. Звісно, хочу дочекатися, коли для цього не знадобиться суперпідготовка, як до перших космонавтів, коли не потрібно буде переносити всі ці супернавантаження. Але взагалі нічого надприродного в цій мрії я не бачу, - ділиться ведуча.

«Я росла на науковій фантастиці - Бредбері, Азімов, Кларк, Шеклі. Колись я читала про три закони робототехніки, а сьогодні в Європарламенті обговорюють закони про правила поведінки з роботами. Нам обіцяють технології, які дозволять транслювати інформацію прямо на сітківку ока, розвиваються телепатичні технології. Ракета-носій Falcon благополучно піднялася і приземлилася, вже є проекти будівництва бази на Місяці, світ розвивається стрімко. Ось ви посміхаєтеся, так? А я вірю. Я просто вмію мріяти», - розповіла Алла Мазур.

ЧИТАЙТЕ ДАЛІ: Алла Мазур розповіла, що найбільше вразило її сина у книзі «Незалежність очима ТСН»

Новости по теме