Алла Мазур розповіла, що найбільше вразило її сина у книзі «Незалежність очима ТСН»

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Вже сьогодні стартує продаж книги «Незалежність очима ТСН», якою найбільш авторитетна новинна служба країни відзначає своє 20-річчя.

Поделиться:

Про головні події в історії незалежної України за останні чверть століття у книзі розповідають люди, які  бачили кожну з них зблизька, крупним планом, і пам’ятають навіть на колір і смак: журналісти та редактори Телевізійної служби новин. У студії «Сніданку з 1+1» видання презентувала Алла МазурАлла Мазур – перша ведуча ТСН: її особисті спогади також увійшли до книги.

Найяскравіші враження в самої Алли, за словами телеведучої – від революційних часів.

«Майдани – це ті моменти, коли я неймовірно пишаюся нашим народом. Коли бачу, як українці можуть об’єднатися і підставити один одному плече. Пригадую, коли після боїв на барикадах під час Революції Гідності ми зайшли в аптеку і лише сказали, що потрібні ліки у госпіталь. Аптекарка зразу винесла нам усе необхідне – вона уже на пам’ять знала весь список, бо перед нами те саме просили ще безліч людей», - розказала Алла Мазур.

Син журналістки теж не раз бував з мамою серед людей, які протистояли режиму Януковича. 9-річний Артем, як і всі, зараз найбільше мріє про мир в країні. Щотижня сім’я їздить до супермаркету і купляє щось, аби передати українським воїнам на фронт.

Алла Мазур також розповіла про те, як син відреагував на книжку, співавтором якої є його мама:

«Найбільше його вразило фото першого мобільного телефона. Він не міг розуміти, що це за рація і навіщо вона потрібна. Тьома був здивований, коли дізнався, що цей апарат важив більше кілограма і коштував як ціла квартира! Син народився вже у часи новітніх технологій, тому ці факти стали для нього справжнім відкриттям».

Нагадаємо, у книзі «Незалежність очма ТСН» власними спогадами про найважливіші події в новітній історії України діляться також генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко, журналісти і редактори ТСН - Олена Мацюцька, Наталя Нагорна, Олександр Загородний, Ганна Бока, Василь Костюк, Дмитро Святненко, Алла Хоцянівська, Ольга Кошеленко, Олег Гулик та Руслан Ярмолюк. Автор історичних текстів – письменник Валерій Примост.

«Незалежність очима  ТСН» - вже третя книга Телевізійної служби новин каналу «1+1». У липні 2015 року побачила світ «Війна очима ТСН», екземпляри якої надіслали сімом світовим лідерам. А у листопаді 2014 року – «94 дні. Євромайдан очима ТСН».

Новости по теме