Команда ТСН отримала сім нагород премії «Телетріумф»

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Команда ТСН  отримала шість нагород премії «Телетріумф»

Телеакадеміки вчетверте визнали новини ТСН найкращою національною інформаційною програмою

Поделиться:

Команда Телевізійної Служби Новин каналу «1+1» здобула шість нагород найпрестижнішої телевізійної премії України «Телетріум» та отримала рекордну кількість статуеток серед новинарів.

Телеакадеміки вчетверте визнали новини ТСН найкращою національною інформаційною  програмою. А також вже четверту за рахунком статуетку здобув «ТСН.Тиждень» в номінації «Інформаційно-аналітична програма».

Найулюбленіша телеведуча країни, символ ТСН Алла Мазур ввосьме нагороджена премією «Телетріумф» та визнана найкращою ведучою інформаційно-аналітичної програми. Це абсолютний рекорд за кількістю статуеток «Телетріумф» за всю історію премії.

Крім того, в номінації «Ведуча інформаційної програми» нагороду отримала ведуча вечірнього випуску ТСН Наталія Мосейчук, для якої це вже друга нагорода.

Найкращим репортажем за версією «Телетріумф» став надихаючий цикл сюжетів спеціального кореспондента ТСН Олександра Загородного «Висота», який довів усій країні, що не існує жодних обмежень, і кожен може підкорити Говерлу. Олександр Загородний також визнаний найкращим репортером за свій сюжет «Бій у промзоні».

Масштабний проект «Музей новин», на рахунку якого вже декілька міжнародних нагород, отримав визнання і в Україні та одержав статуетку «Телетріумф» у номінації «Промокампанія 360». Проект було створено до 20-тиріччя Телевізійної Служби Новин.

1 січня 2017 року Телевізійна служба новин відсвяткувала свій 20-тий ювілей в ефірі телеканалу «1+1». За цей час ТСН стала найавторитетнішою програмою новин на українському телебаченні. Згідно з результатами телевізійних вимірювань «ТСН» є найпопулярнішими новинами на українському телебаченні. В цілому, за 2017 рік з основними випусками ТСН проконтактувало більше 85% українських телеглядачів (4+, Україна), що складає майже 32 мільйони.

Новости по теме