Лідія Таран і актори студії «Квартал 95» здійснили мрію важкохворого хлопчика (відео)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Лідія Таран здійснила мрію важкохворого хлопчика
1plus1.ua

Популярна ведуча влаштувала зустріч 14-річного хлопчика з його кумиром.

Поделиться:

Благодійний проект «Здійсни мрію» запустив офіційний сайт для допомоги тяжкохворим дітям1+1 медіа, ТСН та Всеукраїнський благодійний фонд «Крона» продовжують втілювати в життя заповітні бажання дітей у рамках грандіозного проекту «Здійсни мрію».

Цього разу команда чарівників здійснила мрію 14-річного Роми Савченка з Білої Церкви. Рома має тяжку форму ДЦП. Попри діагноз хлопець завжди усміхається та має сили мріяти і йти до своєї мрії.

Читайте також: Лідія Таран та Олександра Лобода влаштували хворим дітям свято шоколаду

Він не ходить, майже не говорить, але займається спортом та вчиться у загальноосвітній школі. Свого сина Ірина називає мрійником від природи.

Я завжди кажу, що пишаюся ним дуже сильно і я захоплююся ним, його мужністю та позитивом. Він завжди усміхнений, - каже мама хлопця.

Понад два роки Рома мріяв зустрітися із популярним коміком Володимиром Зеленським. Фільми та шоу із зіркою він переглядає щодня. Хлопчик навіть попросив роздрукувати фото артиста, яке всюди носить із собою.

Телеведучій Лідії Таран та організаторам проекту «Здійсни мрію» вдалося втілити мрію хлопчика у життя. Зустріч Роми із кумиром відбулася у Києві під час одного із концертів «Кварталу 95». Артисти особисто запросили його та маму на свій виступ, дізнавшись про Ромчину мрію.

Володимир Зеленський та інші актори студії подарували хлопчику настільну гру та поспілкувалися з ним.

Я щаслива сповістити, що мрія Ромчика здійснилася! У Роми ДЦП, йому складно говорити, але по його очах видно щастя, вони сказали все за нього! - написала Лідія Таран у соцмережі.

Ведуча також подякувала усім, хто підтримував хлопця на сайті за допомогою своїх голосів.

Друзі, ми дякуємо всім, хто слідкував за мрією Роми, хто підтримував його бажання голосами! Разом творити дива легше, - заявила вона.

Нагадаємо, не так давно Лідія Таран здійснила мрію дівчинки з особливостями розвитку.

Новости по теме