Марічка Падалко провела «весняний» випуск ТСН із засніженої вулиці Києва

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Марічка Падалко провела «весняний» випуск ТСН із засніженої вулиці Києва

Ведуча розповіла про ситуацію в столиці та регіонах після снігового шторму.

Поделиться:

Сьогодні, у перший день весни, ведуча Марічка Падалко змінила звичну студію ТСН на засніжену київську вулицю, з якої провела пряму трансляцію випуску новин о 12.00.

Найбільший снігопад у сезоні спричинив затори на дорогах, ускладнив пересування пішоходів та громадського транспорту у столиці  та більшості областей України.

«Сьогодні українці жартома вітають один одного з 29-м лютого, а інтернет рясніє жартами та «фотожабами» з приводу зовсім невесняної погоди», - говорить ведуча Марічка Падалко та закликає українців по можливості втриматися від користування власним транспортом у хуртовину та пересуватись громадським.

Під час прямої трансляції із засніженої вулиці Подолу Марічка Падалко розповіла про ситуацію в столиці та регіонах після потужного снігового шторму, а журналісти ТСН показали, як усуваються його наслідки у містах України. 

«В’їзди до столиці закриті для фур. За прогнозами синоптиків, у столиці сніг не вщухатиме цілий день», - попередила ведуча.

Журналісти ТСН повідомляють, що столичні дороги поступово розчищають від снігових заметів, проте техніка не справляється з великою кількістю снігу, який не вщухає, й до пішохідних доріжок черга поки не дійшла.

Новости по теме