«ТСН» зняла сурдозвернення до учасників Дефлімпіади-2017

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Дефлімпіада-2017: Журналісти ТСН підготували сурдо відео на підтримку українських учасників
1plus1.ua

Журналісти ТСН підготували зворушливе відео на підтримку української збірної.

Поделиться:

Напередодні відкриття міжнародних змагань для людей, що не чують, журналісти служби новин каналу «1+1» підготували зворушливе відеозвернення до наших учасників.

Сухого поля, легкої води, влучних кидків, стрімких забігів, чесних суддів, вдалих стартів та переможних фінішів! Віримо у перемогу України! Ми вболіваємо за вас!, –  меседж команди ТСН.

Жестовій мові журналістів навчали професійні перекладачі Тетяна Радченко та Людмила Руденко, які щодня супроводжують сурдоперекладом основні випуски ТСН на сайті TSN.ua

Телевізійна служба новин закликає українців також долучитися до підтримки національної збірної, записавши відео із фразою мовою жестів «Ми вболіваємо за вас». Долучайтесь до флешмобу та публікуйте у соціальних мережах власні звернення із хештегами #МиВболіваємоЗаВас та #дефлімпіада2017.

Зазначимо, 23-ті Дефлімпійські ігри відбуватимуться у турецькому місті Самсун з 18 по 30 липня. У змаганнях візьмуть участь майже 5 тисяч нечуючих спортсменів та спортсменів із вадами слуху зі 109 країн світу. Національна дефлімпійська збірна команда України (разом із тренерським складом та штабом) вперше за дефлімпійську історію України буде найбільшою – 290 осіб. Спортсмени-дефлімпійці України вперше братимуть участь у 15 видах спорту.

Новости по теме