ТСН випустить книгу про історію незалежної України

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

До 20-річчя найбільш авторитетної новинної служби країни «1+1» презентує книгу «Незалежність очима ТСН».

Поделиться:

Книга «Незалежність очима  ТСН» видається у співпраці з видавництвом «Основи». 18 травня у Києві відбудеться масштабна презентація видання за участі людей, які безпосередньо творили новітню історію України.

І це - не підручник. Це – антипідручник. Жива історія, яку творили ми самі. Що лякала невідомістю - і народжувала нові мрії. Що відбирала сон - і досі схожа на мінне поле. Що змушувала кожного з нас робити свій важкий вибір. Яскраві досягнення й змарновані можливості, перемоги і зради, герої та злодії — про головні події в історії незалежної України за останні чверть століття у книзі розповідають люди, які пам’ятають всі ці події на смак, колір і навіть на запах: ведуча «ТСН. Тиждень» Алла Мазур, генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко, журналісти і редактори ТСН - Олена Мацюцька, Наталя Нагорна, Олександр Загородний, Ганна Бока, Василь Костюк, Дмитро Святненко, Алла Хоцянівська, Ольга Кошеленко, Олег Гулик. Дуже щирі, майже сімейні спогади тих, хто цю історію фіксував щодня. І рідкісні факти, що вдалося вирвати із засекречених архівів. Повна версія сучасної історії України без нальоту імперської цензури від письменника та історика Валерія Примоста.

Ми свідомі того, що провокуємо нові дискусії і нові суперечки, - каже ведуча «ТСН. Тижня» Алла Мазур. - Бо новітню історію України досі переписували навіть у шкільних підручниках: кожен раз, щоб задовольнити нового президента. Ми ж розказуємо історію свою. Про свій рідний дім. Бо нам болить все, що відбувається в ньому. Бо все, що було з країною - це наша любов і пристрасть. Бо всі випробування останніх 25-ти років мусять нас зробити сильнішими.

Нагадаємо, «Незалежність очима  ТСН» - вже третя книга Телевізійної служби новин каналу «1+1». У липні 2015 року побачила світ «Війна очима ТСН», екземпляри якої надіслали сімом світовим лідерам. А у листопаді 2014 року – «94 дні. Євромайдан очима ТСН».

Новости по теме