У мережі з'явилося перше фото новонародженої донечки ведучого ТСН

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
У мережі з'явилося перше фото новонародженої донечки ведучого ТСН
1plus1.ua

Святослав Гринчук святкує народження донечки

Поделиться:

Сьогодні у Святослава Гринчука та його дружини Христини народилася донечка. Зірковий татусь з нетерпінням чекав на появу на світ своєї маленької принцеси. Святослав поділився із шанувальниками першим фото після пологів дружини. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий ТСН Cвятослав Гринчук вперше став батьком

Донечка народилася 23 жовтня з вагою 2970 грамів та зростом 52 сантиметри, - підписав світлину Святослав. 

Святослав та Христина назвали донечку Дзвінкою. 

Це ім’я мама давно собі вимріяла. Мені воно теж подобається – доволі автентичне, українське. Зараз усі почуваються добре. Трохи втомлені. Схожість важкувато вловити поки що,  – ділиться Святослав.

Нагадаємо, що в червні цього року ведучий одружився. Його обраниця – журналістка Христина Дрогомирецька. Святослав і Христина знайомі вже 17 років, а з 2006 року є парою. Подружжя разом навчалося у школі журналістики, а згодом – на одному курсі у Львівському національному університеті ім. Івана Франка. Пара взяла шлюб на березі Чорного моря в Одесі.

А вже 29 жовтня новоспечений батько Святослав планує подолати 2 кілометри благодійної дистанції «Переможці» в рідному Львові в рамках Grand Prix Lviv Half Marathon. Забіг присвячено 25-річній Ользі Тарасевич з Вінничини. Дівчина була тяжко поранена в зоні АТО, втратила ногу, але не здається, вірить у життя та мріє танцювати. Долучитися до збору коштів на спортивний протез та дізнатися всі деталі забігу можна на сайті Української Біржі Благодійності за посиланням.

Святослав Гринчук став ведучим ТСН у вересні 2016 року. Він веде ранкові випуски ТСН у будні з 7:00 до 9:00 щопівгодини, чергуючи ефіри через тиждень з Марічкою Падалко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Святослав Гринчук відсвяткував весілля та що йому подарували

Новости по теме