Учасники проекту «Переможці» підтримають українських футболістів у матчі з Хорватією

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Учасники проекту «Переможці» підтримають українських футболістів у матчі з Хорватією

У рамках всеукраїнського туру «Вірні Збірній» з Києва до столиці Хорватії на запрошення мецената АндріяМацоли вирушає спеціальний автобус з особливими футбольними вболівальниками.

Поделиться:

На запрошення мецената Андрія Мацоли ветерани АТО, які є учасниками соціального проекту «Переможці», їхні дружини, волонтери та журналістами їдуть до Загреба. Основна мета подорожі – підтримати українську футбольну збірну в матчіз Хорватією 24 березня. Наші «Переможці» втратили на війні, захищаючи Україну, частини тіла, але не втратили сили духу, незважаючи на протези, живуть повноцінним життям та ставлять перед собою великі цілі в мирному житті.

Планом візиту передбачено зустріч з хорватськими ветеранами та товариський матч із хорватськими вболівальниками. Також у день офіційного матчу українських героїв запрошено в Посольство України в Хорватії, де вони презентують благодійний випуск журналу з вражаючими фото та історіями «VIVA! Переможці» таобговорять можливість виставки нової, вже другої, частини проекту в Загребі 2017 року.

Матч також дивитиметься Соломія Вітвіцька, ведуча новин ТСН на телеканалі 1+1 і куратор проекту «Переможці». На всіх учасниках проекту будуть спеціальні брендованіреглани з лого «Переможці» з благодійної колекції, створеної дизайнером Андре Таном.

Докладно про масштабний проект від головного спонсора української футбольної збірної читайте за посиланням

Зауважимо, що 2017 року присвячений ветеранам АТОсоціальний мультимедійний проект «Переможці», організований ТСН та журналом VIVA!, оновлюється та розширюється. Тепер у ньому задіяно понад 30 учасників, вже готова фотосесія героїв у студії Олександра Мордерера і Тетяни Рубльової. До проекту приєдналися і чемпіони-паралімпійці.

Це герої, якими пишається вся Україна. Наша ініціатива спільно з партнерами, благодійною організацією «Серце воїна», привертає увагу до якісної психологічної та фізіологічної, зокрема, спортивної реабілітації для ветеранів, які повертаються до мирного життя після поранень, а також до розвитку спортивного протезування в Україні.  Допомогти в розвитку проекту, який надихає всіх нас не здаватися, а діяти й перемагати, одразу зголосивсявідомий меценат Андрій Мацола. 19 квітня відбудеться грандіозне відкриття виставки «Переможці-2» в НСК «Олімпійський». Наразі триває виставка в Сумах.

Ініціатори та організатори: ТСН (новини на телеканалі 1+1) і журнал VIVA! Куратор проекту: Соломія Вітвіцька. Партнери:  Центр практичної допомоги захисникам України AXIOS, благодійна організація «Серце воїна» на чолі з Романом Торговицьким, Клініка доктораВаліхновського (Valikhnovski MD), Національний комітет спорту інвалідів України (Паралімпійській комітет), Міністерство закордонних справ України, а також RunUkraine.  Головний редактор Іванна Слабошпицька готує  другий благодійний спецвипуск журналу VIVA! Переможці.

Новости по теме