Астрологічний прогноз на цей тиждень: найкращий день — середа, найтяжчий для роботи та стосунків —п'ятниця (коментує астролог)

Астрологічний прогноз на цей тиждень від астролога: сприятливі та тяжчі дні
Pixabay/Sergeitokmakov

Люди тільки відійшли від Ретроградного Меркурію, аж тут нові небесні переміщення — Венера зайшла в знак Лева. Що очікувати від такого сходження планет?

Поделиться:

Астрологиня Розалія Романова у прямому включенні денного шоу «Твій день» розказала про астрологічний прогноз на тиждень та чого очікувати від астрологічного розкладу планет. У період, коли Венера горить та палає, слід очікувати багато пристрасті, любові та натхнення в особистих стосунках. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астрологічний прогноз на липень: кому зірки віщують особливий місяць і чого робити у липні не варто (коментує астролог)

Якщо подивитись, як на нас впливає Місяць, то по календарю можна побачити, що на цьому тижні буде декілька важких днів:

  • вівторок — символ цього дня Жаба, у цей день не можна сперечатися, сваритися, краще взагалі не спілкуватися;
  • п'ятниця — важкий день для роботи та взаємовідносин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Що не можна робити на Івана Купала: чому не можна купатися, позичати та брати в борг

Гарними днями будуть субота та неділя. У ці дні можна відпочивати або, навпаки, розпочинати нові справи, мріяти, проводити час з друзями. 

Найкращим днем на цьому тижні буде середа — свято Івана Купала. У цей день можна закохуватись, шукати другу половинку, ворожити та плести віночки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли Івана Купала 2021: традиції і цікаві прикмети

Нехай наш астрологічний прогноз на тиждень не дозволить Венері зіпсувати ваші плани. Дівіться відео прогноз з астрологінею Азалією Романовою: