«Твій день»: телеканал «1+1» презентував нове денне інфотейнмент-шоу

Прем’єра проекту «Твій День» відбудеться  вже  24 травня об 11:15 на «1+1»
Продюсери проекту представили ведучих шоу, розкрили нові подробиці та влаштували «посвяту» у ведучі «Твого Дня»

Прем’єра проекту «Твій День» відбудеться  вже  24 травня об 11:15 на «1+1»

Поделиться:

Вчора, напередодні прем’єри нового інфотейнмент-шоу «Твій день», яку глядачі телеканалу «1+1» побачать вже 24 травня об 11:15, відбулась яскрава презентація проекту.
Ведучими вечора були  автори та продюсери нового інфотейнмент шоу «Твій День» Єгор Гордєєв та Юлія Жмакіна. Зі стартом проекту команду «Твого Дня» привітав генеральний продюсер «1+1» Максим Кривицький.

«Ми починаємо дуже сміливий проект. Я впевнений, що це проект майбутнього, такого ще немає на українському ТБ. Уявіть собі, кожного дня по буднях на глядачів чекатиме 5 годин прямого ефіру. Завдяки проекту ми ніби беремо глядача за руку та ведемо його крізь події дня від ранку і до вечора. При цьому наповнюємо його день яскравими емоціями та подіями, інформативними обговореннями актуальних тем, даємо відчуття, що глядач «не один», адже він може за допомогою спеціального агрегатора висловити свою думку та запропонувати тему для обговорення у студії, - сказав Максим Кривицький.

Цікаво, що під час заходу продюсери проекту розкрили подробиці прем’єрного випуску «Твого дня», який глядачі побачать 24 травня.

«У цей день буде справжній марафон проектів, який розпочнеться з подовженого на годину спецефіру «Сніданку з 1+1». В кінці випуску до ведучих доєднаються ведучі ЖВЛ, які поведуть глядача у свій проект, після чого об 11:15 почнеться ефір «Твого Дня», де глядачів зустрінуть четверо ведучих. О 12:00, 14:00 та 16:45 в ефір вийдуть випуски ТСН. Тобто 24 травня відбудеться справжній парад проектів «1+1», у якому візьме участь рекордна кількість ведучих», - розповіла продюсер «Твого Дня» та директор департаменту ранкового мовлення «1+1» Юлія Жмакіна.
Під час презентації автори «Твого Дня» розкрили одну з головних інтриг – ім’я сьомої ведучої «Твого Дня». Нею стане телеведуча та журналіст із більш ніж 10-річним досвідом Ірина Ванникова. Отже, у проекті буде сім ведучих, які будуть вести ефіри по троє. Перша трійка: Руслана Писанка, Влад Яма та Ірина Ванникова. Друга трійка: Тімур Мірошниченко, Стася Ровінська та Володимир Рабчун. А щочетверга до трійки ведучих буде доєднуватися Олена Кравець. Цей день у проекті буде називатися «Четвер з Оленою Кравець». Під час заходу ведучих «Твого Дня» ближче познайомили із гостями: одразу дали можливість продемонструвати свої таланти та майстерність імпровізувати. Тімур Мірошниченко і Стася Ровінска відповідали на запитання глядачів, які надсилали у соц. мережі «Твого Дня» та випитували секрет із особистого життя  запрошеної гості, акторки Дар’ї Петрожицької. А Влад Яма демонстрував, як вміє словесно імпровізувати, коментуючи останні новини, такі як злива в Україні та нещодавнє срібне весілля акторки Ольги Сумської та Віталія Борисюка. У проекті «Твій День» буде кулінарна рубрика, тож вміння усіх ведучих вправлятися на кухні перевірив найвідоміший шеф-кухар України та експерт проекту «Твій день» – Євген Клопотенко. Він влаштував ведучим справжнє кулінарне випробування. Страву від ведучих «Твого дня» дегустували ведучі «Сніданку з 1+1» на чолі з Русланом Сенічкіним та виставляли оцінки. Команда ведучих «Сніданку» привітала ведучих «Твого Дня» у родині «1+1» та підготувала їм сюрприз – посвяту.

«Ваш символ лимон, тож ви маєте його з’їсти», - заявив Руслан Сенічкін та на власному прикладі показав, як треба їсти лимон навіть не поморщившись. Після чого, це повторили ведучі «Твого Дня».

«Якщо життя, підкинуло тобі лимон – роби з нього лимонад. Тому ми обрали цей фрукт символом нашого проекту», - каже продюсер «Твого Дня» Єгор Гордєєв про проект, у якому навіть найскладніші теми та питання будуть подавати глядачам у легкій формі.

Окрім того, «Твій день» - єдиний телевізійний проект, у якого буде свій саундтрек. Його автором виступив Арсен Мірзоян, який наживо презентував музичну композицію гостям вечора.

Захід відбувся в затишному закладі на Подолі, прикрашеному яскравою фотозоною та декораціями із справжньої зелені, з лимонами  - символом проекту, свічками та ліхтариками. Запрошених зірок, ведучих, блогерів та журналістів пригощали брендованими лимонадами, тортом у вигляді корзини з лимонами від Manzhosova patisserie, ігристими напоями та іншими стравами. На презентацію шоу «Твій День» завітала програма «Світське життя» з Катериною Осадчою. Серед гостей вечора були музичний гурт «KAZKA», акторка Дар’я Петрожицька, співачки Анна Трінчер, Ліда Лі, Ніно, актор Руслан Ханумак та його дружина і блогер Аліна Шаманська, учасниця «Жіночого кварталу» Марта Адамчук, дружина Юрія Ткача Вікторія з донькою Лізою, учасник шоу «Танці з зірками» Сергій Мельник, блогер Раміна Есхакзай із нареченим, Таня Бобрикова, Віта Буланна. Підтримати ведучих «Твого дня» прийшли їхні родини: дружина Тімура Мірошниченка Інна, дружина Влада Ями Ліліана із сином Леоном, доньки Ірини Ванникової Марія і Дарина. Насолодитися фантастичним вечором прийшли ведучі «1+1» Людмила Барбір, Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін, Святослав Гринчук, Соломія Вітвіцька, Олександр Попов та Валентина Хамайко.  Нагадаємо, над новим інформаційно-розважальним проектом «Твій День» працює команда професіоналів «Сніданку з 1+1» і ЖВЛ.
У новому проекті, який буде виходити в ефір по буднях, глядачі разом з ведучими та запрошеними гостями і експертами зможуть прожити головні події дня, у легкому і невимушеному форматі дізнатись деталі, почути поради та обговорення у студії. Особливістю нового проекту «Твій День» є те, що в прямому ефірі глядачі зможуть безпосередньо комунікувати з проектом: висловлювати свою думку і навіть впливати на хід подій в студії - ставити питання, пропонувати теми, брати участь в голосуваннях, вікторинах і опитуваннях та інше. Крім того, ведучі спілкуватимуться з цікавими гостями та експертами, розбиратимуть актуальні теми, ділитимуться оригінальними лайфхаками, обмінюватимуться корисними порадами з питань безпеки, здоров'я, фінансів тощо.

Прем’єра проекту «Твій День» відбудеться  вже  24 травня об 11:15 на «1+1»