5 виступів Володимира Зеленського, за які ми його любимо

Новий Вечірній Квартал

Підбірка найкращих виступів найпопулярнішого коміка країни.

Поделиться:

День народження Тіни Кароль: ТОП-5 номерів на «Голос країни» (відео)Головний комік країни, майстер перевтілення та імпровізації, актор, продюсер, сценарист та лідер студії «Квартал 95» Володимир Зеленський сьогодні святкує 39 День народження. 

Зараз над його жартами сміються мільйони, а  усе, за що б не взявся він, просто приречено на шалений успіх. Проте мало хто знає, що шоуменові довелося пройти непростий шлях до цього.

Читайте також: Володимир Зеленський зізнався, від кого Квартал «отримує на горіхи».

З дитинства Володимир Зеленський був творчою особистістю: музична школа, спортивні секції та різноманітні творчі гуртки. На шкільних лінійках та уроках фізкультури Володя завжди стояв останнім через маленький зріст. Проте ніколи не комплексував, соромився трохи свого голосу: бас прорізався в нього ще в дитинстві. З часом хлопець зрозумів, що це його козир.

Творчий шлях коміка розпочався на першому курсі інституту, тоді його до себе в команду запросив Олександр Пекалов. Разом з іншими студентами вони часто виступали на різноманітних КВК. «Квартал 95» – одна з перших команд цього шоу, яка почала гастролювати і збирати повні зали.

Зараз Володимир Зеленський щасливий чоловік, батько і повністю віддає себе роботі. До Дня народження найпопулярнішого коміка країни ми зібрали найкращі виступи, за які його не можна не любити.  

Євген Кошовий відверто розповів про стосунки у своїй сім'ї«ВСІ МИ ЗАЛИШАЄМОСЯ СНІЖИНКАМИ»

Володимир Зеленський колись у дитячому садочку був сніжинкою. Ми всі залишаємося сніжинками. Наприклад, наші футболісти, коли грають проти збірної Німеччини. І коли ви стоїте у заторі – довкола вас багато сніжинок.

«ВЕЛИЧНЕ СТОЛІТТЯ»

З часом гострий язик авторів довів їх не тільки до Києва, але й вийшов за межі України. Від жартів народних улюбленців не сховатися навіть серед безмежних просторів Османської імперії. Виявилося, що султан Сулейман може дати відсіч стотисячному війську та не боїться замахів, але всі його солдати, гарем та радники абсолютно безсилі проти мами Хюрем. 

«ЯК ЖИВЕ МАРІЯ ЄВГЕНІВНА З МУЛЬТФІЛЬМУ «МАША ТА ВЕДМІДЬ» У НАШІ ДНІ»

Доля улюблених героїв мультфільмів з дитинства не завжди добре продовжується після того як вони стають дорослими, тож кварталівці вирішили пофантазувати, як поживає Марія Євгенівна після мультфільму «Маша та ведмідь».

«ЧОЛОВІЧА ДЕПІЛЯЦІЯ»

Жінки вірять, що краса вимагає жертв, але чомусь цими жертвами часто стають їх чоловіки.

«ЗЕЛЕНСЬКИЙ І КРАВЕЦЬ НА МІСЦІ ГЛЯДАЧІВ»

Актори Кварталу побували на місці глядачів. Звичайна сімейна пара – Володимир Зеленський і Олена Кравець, запізнившись, прийшла дивитися концерт.

Нагадаємо, не так давно на сайті 1+1 розказали про шкільні таємниці Зеленського і Анатоліча.

Новости по теме