Марафон від «Вечірнього Кварталу»: Пародія на Комарова, новий кліп Кароль та виступ всесвітньо відомого гурту Hurts

Новий Вечірній Квартал

На «1+1» покажуть рекордну кількість випусків шоу «Вечірній Квартал».

Поделиться:

Цієї осені телеканал «1+1» покаже рекордну кількість випусків гумористичного шоу «Вечірній Квартал», в якому актори студії «Квартал 95» по-доброму і від душі сміються над політиками і спортсменами, музикантами і телезірками.

Гумористичний марафон стартує 30 вересня о 21.15, коли телеглядачі «1+1» побачать першу частину концерту «Вечірній Квартал», зйомки якого відбулися в Одесі в липні. Цікаво, що спеціально для цього концерту і зйомок Літнього кубку «Ліги сміхуСтало відомо, що команди покажуть в першій грі Літнього кубка Ліги сміху» на Одеському Морському вокзалі побудували грандіозну сцену просто неба, глядацька зала якої вмістила 3000 гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки «Ліги сміху» розповіли про відпустку: Зеленський опинився на безлюдному острові, Кравець худла в Грузії

У новому випуску актори студії «Квартал 95» представлять номери та свіжі жарти на теми одеського колориту, відпочинку, українського шоу-бізнесу, а у фіналі, за традицією, виконають одну зі своїх оригінальних пісень.

Одним з яскравих номерів концерту стала пародія на програму «1+1» «Світ навиворіт» із Дмитром Комаровим у виконанні Євгена Кошового.

«Ви коли-небудь бачили, як бармена в готелі на першій лінії змінює не адміністрація, а приплив?», - вигукує Євген в образі Дмитра Комарова, який за сценарієм, тільки повернувся з екстремальної подорожі до далекої африканської країни.

Степан Казанін дотепно пожартував над телеведучим тревел-шоу, якому неодноразово доводилося куштувати екзотичні страви різних країн:

«Ведучий «Світ навиворіт» Дмитро Комаров з'їв за своє життя більше тарганів, ніж бачила головний інспектор країни у всіх ресторанах», - сказав Степан.

Традиційно, зіркові гості не тільки виконають свої найпопулярніші хіти, а й візьмуть участь у веселих номерах «квартальщиків». Так, прямо на сцені актори студії «Квартал 95» «зняли» малобюджетний кліп для Тіни Кароль, а Джамалу привітали з весіллям численними подарунками. Особливим сюрпризом для глядачів став виступ популярного британського гурту Hurts зі світовим хітом «Wonderful life».

Гумористичний марафон на «1+1», в рамках якого покажуть шість нових випусків «Вечірнього Кварталу», стартує 30 вересня о 21.15.

Новости по теме