Кварталівці із чотирилапими друзями переспівали «Стиль собачки» (відео)

Новий Вечірній Квартал
19:00
5 мая

Вечірній квартал поспішає привітати українців із наступаючими новорічними святами

Поделиться:

1+1 вже готується до новорічних свят. Напередодні Нового року актори студії Квартал 95 знялися у святковому ролику. Разом із гумористами позували перед камерами головні винуватці цього року - грайливі собачки. Ролик вийшов веселим та гламурним водночас. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських розповіла, як зустрічатиме Новий рік

У новорічному ролику кварталівці танцюють під запальний хіт Потапа та Насті Стиль собачки. Гумористи представили нову версію пісні. 

Навколо улюблені обличчя, тобі сумувати не доведеться, ти не один! Нумо зустрічати Квартал! - співають актори. 

У ролику знялися Володимир Зеленський, Олена Кравець, Євген Кошовий, Юрій Корявченков, Юрій Карпов, Міка Фаталов, Степан Казанін та Олександр Пікалов. Після зйомок гумористили дали інтерв’ю і розповіли про свої плани на Новий рік. Кварталівці закликають українців вмикати Вечірній квартал у новорічну ніч та святкувати разом із великою родиною акторів. 

Нагадаємо, що 31 грудня Квартал 95 разом з улюбленими українськими співаками приєднається до привітань країни з Новим роком і виступить з яскравими гумористичними номерами в спеціальному випуску проекту. У новорічному випуску артисти будуть жартувати про події, які сталися у році, що минає, а також традиційно покажуть нові пародії на відомих українських політиків і зірок шоу-бізнесу. Глядачі побачать виступи і номери за участі Олега Винника, MONATIK, Насті Каменських (NK), DZIDZIO і Pianoboy. Зйомки святкової програми відбудуться 11 і 12 грудня в Палаці Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський став зірковим психологом

Новости по теме