Олександр Пікалов зізнався, чому політики перестали ходити на концерти «Кварталу 95»

Новий Вечірній Квартал

Актор розповів про ставлення чиновників до нових жартів.

Поделиться:

Євген Кошовий обвінчається з дружиноюУ програмі «Світське життя» шоумен та актор студії «Квартал 95» Олександр Пікалов розповів про складнощі роботи з новим образом президента та пояснив, чому політики перестали ходити на їхні концерти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пікалов з "Кварталу-95" розповів про своє найбільше досягнення цього року.

Тривалий час у глядачів «Кварталу 95» Олександр Пікалов асоціювався з Віктором Януковичем. Проте зі зміною політичної влади актор перекваліфікувався у Петра Порошенка. Гуморист переконує, що у колективі до нинішнього президента є певна довіра.  

У нас просто є довіра. Кажуть, якщо один втік, то другий нехай тримається, - каже Олександр Пікалов.

Попри те, що до Віктора Януковича та до його манери комік вже звик, нова роль Олександру дається легко. Разом із студією «Квартал 95» Олександру Пікалову доводилося виступати у минулого президента Віктора Януковича. У теперішнього очільника держави гуморист каже, ще не були.  

Вони ж заповнили електронні декларації, звідки у них стільки грошей, щоб купити «Квартал 95» на корпоратив, - жартує комік.

Зараз, на його думку, чиновники взагалі перестали ходити на їхні концерти. Здебільшого виступи коміків відвідують звичайні люди.

Усе пропало, вже нема тих політиків, які сміються над собою. Вже навіть на концерти не ходять. Проте я радий, що в залі сидять переважно звичайні люди. Вони легші. Приходять і від душі сміються, - переконує Олександр Пікалов.

Через «великий досвід» президентства на сцені гумористичного шоу, Олександра Пікалова часто пов’язують із самими очільниками країни. Проте сам актор запевняє, що його прихильники все ж таки більше асоціюють його з новим образом міністра із серіалу «Слуга народу».

Я дуже багато спілкуюсь з атошниками, які після фільму «Слуга народу» називають мене міністром оборони, - з усмішкою зізнався шоумен.

Нагадаємо, нещодавно Олена Кравець зізналася, що поєднує її з Надією Савченко.

Новости по теме