Олена Кравець зізналася, що поєднує її з Надією Савченко

Новий Вечірній Квартал

Акторка студії «Квартал 95» розповіла, як наважилася змінити імідж.

Поделиться:

Як Оля Полякова вимагає у зірок сенсаційних зізнаньАкторка студії «Квартал 95» і наставник «Ліги сміху» Олена Кравець у програмі «Світське життя» розповіла Каті Осадчій, як їй вдалося перевтілитися в Надію Савченко, щоб досконало зіграти свою роль на сцені.

Протягом кількох років Олена Кравець втілювала образ Юлії Тимошенко, а тепер поступово намагається звикнути до нової ролі. Актриса зізнається, що й сама прагнула змінити імідж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що виводить із себе Олену Кравець та чому Євген Кошовий поголився наголо

У цьому й полягає перевага моєї професії, тому що ти можеш спробувати, наприклад, нову зачіску та зрозуміти, що ніколи в житті більше її не зробиш, - розповідає Олена Кравець.

Щоб вдало перевтілитися в образ Надії Савченко акторці студії «Квартал 95» доводилося постійно слухати її виступи та наслідувати манеру поведінки, жестикуляцію та навіть міміку.

Я слухала виступи Наді цілодобово, намагалася зловити мелодику її мови, тому що мені було важливо бути схожою. Це був виклик самій собі, - каже акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський: «Ми з Оленою Кравець завжди були разом, навіть у пологовому

Зірка також зізналась, що Юлія Тимошенко, яку вона постійно пародіювала до цього, поки що ніяк не відреагувала на новий образ.

Нагадаємо, що нещодавно Олена Кравець вперше показала своїх малюків.

Дивіться "Вечірній Квартал" вже 25-го березня о 21:15 на 1+1.

Новости по теме