Таємниці особистого життя Буданова та розмова з прихильницею російської музики: чим дивуватиме продовження “Великого музичного Кварталу” на телеканалі “1+1 Україна”

Чим дивуватиме продовження Великого музичного Кварталу на телеканалі 1+1 Україна

 Актори “Вечірнього Кварталу” та “Жіночого Кварталу” підійматимуть настрій українцям, аби ще раз підкреслити, що ворогові нас не зламати.

Поделиться:

2 вересня о 19:30 телеканал “1+1 Україна” покаже продовження “Великого музичного Кварталу”.  Актори “Вечірнього Кварталу” та “Жіночого Кварталу” підійматимуть настрій українцям, аби ще раз підкреслити, що ворогові нас не зламати. На глядачів чекають нові пародії, жарти на актуальні теми і улюблені хіти.

Великий музичний квартал 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Який час, такий і гумор”, — Євген Кошовий розказав про жарти під час війни та концерт “Великий музичний Квартал” (ексклюзив)

“Квартал” об’єднує глядачів гумором вже багато років поспіль. Але зараз наші жарти трохи змінилися - відповідно до сьогоднішнього часу. Тому що нам потрібно не лише підіймати людям настрій, але й бойовий дух всім українцям і нашим захисникам, які дивляться наші номери навіть в окопах”, -  говорить актор та автор Студії “Квартал 95” Олександр Пікалов. 

В одному з комедійних номерів на сцені з’явиться Кирило Буданов у виконанні Юрія Великого, який покаже, як відпочиває очільник ГУР в Криму, та як йому вдається знаходити час на родину. Що буває з тими, хто порушує закон і слухає російську музику у громадських місцях, розкажуть в одній із гумористичних мініатюр у виконанні Євгена Кошового, Ірини Гатун та Олександра Пікалова. 

Великий музичний квартал 1+1

Не обійдеться без музичних сюрпризів від українських зірок. На сцені “Великого музичного Кварталу” Злата Огнєвіч заспіває разом з Shumei один з головних хітів тік-току “Буревіями”. Наталя Могилевська представить уривок зі своєї вистави “Я вдома”, а тренер “Голосу країни” Юлія Саніна та гурт TVORCHI виконають свій хіт “Мрійники”.

Великий музичний квартал 1+1

Традиційно серед глядачів концерту - військові та переселенці. З моменту повномасштабного російського вторгнення актори та акторки Студії "Квартал 95" не залишались осторонь і щодня допомагають Україні, здійснюючи волонтерську діяльність, дають благодійні концерти, виступаючи у військових частинах, госпіталях, бомбосховищах.

Не пропустіть продовження “Великого музичного Кварталу” вже цієї суботи, 2 вересня, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.