1+1 покаже новий турецький серіал «Я знову тебе кохаю»

1+1 покаже новий турецький серіал «Я знову тебе кохаю»

Прем'єра відбудеться наступного тижня.

Поделиться:

20 листопада о 15:45 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового турецького серіалу «Я знову тебе кохаю». 

Сюжет ліричної комедії розгортається навколо історії закоханих Зейнеп і Фатіха. Молоді люди заради щасливого спільного майбутнього прийняли непросте рішення — потай від рідних втекти до США. Однак із часом вони розчаровуються одне в одному, і Зейнеп повертається з їхньою спільною маленькою дитиною додому, до Туреччини. Але доля знову зводить закоханих, і виявляється, у пари ще залишилися почуття одне до одного.

Виконавці головних ролей Бурга Гюльсой та Озге Озпірінджи розповіли, що стали справжніми друзями і не втрачали можливості жартувати одне над одним.

«На знімальному майданчику Озге поводиться, як генерал: багато говорить, роздає вказівки, намагається все контролювати. Одного разу я сфотографував сплячу Озге, яка втомилася під час зйомок і прилягла відпочити у фургоні. Ця витівка обернулася справжньою війною, яка, однак не зашкодила нашим стосункам. Мені дуже легко працювати з Озге: вона додає мені впевненості під час зйомок. Я знаю, що моя партнерка врятує справу, якщо щось піде не так», — розповів Бурга в одному з інтерв’ю. 

Головні ролі у серіалі виконали популярні турецьки актори Бугра Гюльсой, Озге Озпірінджи, Мерт Онер, Джан Сіпахі, Су Бурдж Язгі Джошкун, Орхан Алкая, Тамер Левент, Тюлін Орал.