Білоруський красень із нового серіалу 1+1 поділився враженнями від Києва

Читайте інтерв’ю з головним героєм нового серіалу За три дні до кохання.

Поделиться:

Незабаром на 1+1 відбудеться прем’єра нової мелодрами За три дні до кохання, головні ролі в якій виконали українські акторки Анастасія Карпенко і Дарина Єгоркіна, а також білоруський актор Антон Денисенко.

За сюжетом, одного дня добробут успішної і привабливої Дани Романової опинився під загрозою. У цей самий час молодий і амбітний бізнесмен Павло Солдатов стає на межу банкрутства. Шляхи героїв несподівано перетинаються. У результаті, три дні перебування Павла разом із Даною змінять усе.

Ми зустрілися з Антоном Денисенко під час зйомок серіалу та довідалися дещо про нову стрічку. Також актор поділився враженнями від Києва, який на певний час став його другим домом. Столиця України «викрала» його на декілька місяців у дружини, яка лишилася в Білорусі.

ПРО СЕРІАЛ

Можливо, це пафосно звучить, однак За три дні до кохання – це історія про героїв нашого часу. Загалом ми намагаємося показати людей сучасного світу, у якому є місце великій кількості спокус. І ці люди намагаються долати перешкоди, залишаючись самими собою.

Серіал гостросюжетний, у ньому є й детективна лінія. Сюжет сповнений інтриг, м’яч уваги перекидатиметься з однієї історії на іншу. Однак при цьому, сподіваюся, любовна лінія буде виразною. Головна героїня Дана втратила віру в те, що матиме сім’ю, вона зачинилися у своєму світі бізнесу. Натомість мій герой Павло перебуває у стосунках, але розуміє, що вони не дарують йому щастя. Він зустрічає своє кохання, заради якого доводиться жертвувати практично всім. Мені було цікаво пізнати цей непростий шлях Павла.

ПРО ЗЙОМКИ

Під час зйомок серіалу було багато цікавих моментів, я часто говорив колегам: «Ось це ми запам’ятаємо на все життя!». А виконавиця головної ролі Анастасія Карпенко взагалі проявила акторський героїзм, зайшовши в листопаді у Дніпро. Не знаю, що вона тоді відчувала, але зробила це сміливо.

ПРО КИЇВ

Коли я тільки-но прихав на зйомки серіалу до Києва, колеги мене знайомили з цим містом – щось показували, пояснювали. А нещодавно до мене в гості прилітала дружина, і я вже з позиції киянина ревно говорив їй, на що варто звернути увагу.

Кажуть, що Київ – це місто весни та літа. Тож хочу побачити його в цій порі. А яка тут чудова кухня!