«1+1» розпочав зйомки нового сезону «Життя без обману»

Знімається продовження програми "Життя без обману" з Олексієм Душкою
1plus1.ua

Стартували зйомки оновленого авторського проекту Олексія Душки.

Поделиться:

Ведучий допоможе героям та телеглядачам обрати продукти  європейської якості за українською ціною.

У кожному випуску оновленої програми «Життя без обману» на глядачів очікує ще більше корисної інформації щодо якості продуктів харчування. Так, після проведення «народного голосування» за десять найпопулярніших торгівельних марок та отриманих результатів досліджень, автор і ведучий Олексій Душка визначить оптимальні продукти, які відповідають критерію «ціна-якість», найкращі продукти, які можуть мати найвищу ціну та найгірші – які не відповідають українським стандартам.

«Останнім часом переважна більшість покупців намагається економити, оскільки продукти значно подорожчали, і мінімальний чек із супермаркету становить 300-400 грн. Саме тому у новому сезоні «Життя без обману» ми дамо глядачам альтернативу вибору. Після отримання результатів лабораторних досліджень та перевірки ціни ми маркуємо товар відповідними мітками. Так, зелена мітка – це найвища якість товару і найвища ціна, жовта – продукти, якість яких повністю відповідає ціні, червона – найнижча якість. Ми робимо це задля того, аби людина не губилася серед різноманіття красивих етикеток, а приходила до супермаркету і чітко розуміла «за що» вона платить гроші», - розповідає Олексій Душка.

Крім того, Олексій візьме участь у процесі виготовлення «ідеального» продукту. Команда проекту також покаже виробництва, які слідкують за якістю свого продукту.

Обрати продукти харчування, виробників чи торгівельні марки, які команда проекту буде перевіряти, можна за допомогою онлайн-голосування на офіційній сторінці програми у Facebook та на сайті телеканалу 1+1. Окрім цього, кожен охочий може взяти участь у зйомках програми та відвідати «народне голосування». Де саме відбуватимуться зйомки, дізнавайтесь на сторінці програми у Facebook.

Також, як і в минулому сезоні, автори програми допомагатимуть двом сім’ям у виборі якісних, корисних продуктів, навчатимуть розбиратися у їх складі, легко читати етикетку та правильно складати продуктовий кошик. Сім'я, яка впорається із завданням найкраще, отримає в подарунок новий холодильник.

Нагадаємо, виробництвом проекту споживацьких розслідувань «Життя без обману» займається Управління журналістських проектів 1+1 медіа.

Оновлений сезон розслідувального реаліті «Життя без обману» вийде в ефірі телеканалу 1+1 вже цієї осені.