7-місячна дочка Олексія Душки разом із батьками вперше потрапила на обкладинку журналу

Обкладинку журналу «Теленеделя» прикрасив Олексій Душка з дружиною та дочкою
1plus1.ua

Телеведучий разом із дружиною Оленою та донькою Дашею знявся у фотосесії для журналу «Теленеделя».

Поделиться:

В інтерв'ю виданню молодий тато розповів про те, як змінилося його життя з появою маляти, про розподіл сімейних обов'язків і про те, як він поєднує батьківство із роботою над новим сезоном «Життя без обману».

«Як і більшість чоловіків, я спочатку мріяв про сина. Уявляв, як буду з ним ходити до спортзалу, грати в футбол. Але, як тільки береш на руки новонароджену донечку, все одразу змінюється, – згадує телеведучий. –  Пам’ятаю, як зателефонував дружині до пологового будинку і сказав, що вже їду до неї, а у відповідь почув «Я вже народила» і плач маляти, зрозумів: який там хлопчик! Дівчинка – це зовсім інший рівень. Коли обіймає маленька напівсонна жінка і кладе тобі на плече голівку, ти просто танеш. А як вона пахне... Як булочка з ваніллю!».

За його словами, в їхній родині немає чіткого розподілу обов'язків. Олексію нескладно змінити підгузки і заколисати дочку перед сном. Ведучий зізнається, що з появою Даші в їх житті багато що змінилося.

«Я обожнював ходити на хороші фільми. Поки від сімейних походів у кіно довелося відмовитися. Але на зміну їм прийшли затишні сімейні вечори і прогулянки парками – це набагато приємніше, – розповідає Олексій. –  Відклав також свої спортивні заняття. Тренування зазвичай були пізно ввечері, а вечори у мене тепер зайняті – поспішаю додому до своїх дівчат. Але в формі себе підтримую завдяки правильному харчуванню. До вибору продуктів з появою Даші, до речі, ставлюся ще більш прискіпливо. Хоча, здавалося б, куди вже більше», –  сміється ведучий.

До речі, вже восени у програмі «Життя без обману» на «1+1» Олексій Душка знову допомагатиме телеглядачам обирати продукти європейської якості за українською ціною. Команда проекту запропонує альтернативу при виборі продуктів, розділивши товари, які проходять перевірку, за трьома категоріями: оптимальні продукти, які відповідають критерію «ціна-якість»; кращі продукти з вартістю вище середньої та найгірші – які не відповідають українським стандартам.

Дивіться новий сезон «Життя без обману» з Олексієм Душкою вже восени на «1+1».