Анна Кошмал розповіла, як зміниться життя її героїні у «Село на мільйон 2»

Невдовзі «1+1» покаже продовження улюбленого серіалу глядачів.

Поділитися:

Комедія «Село на мільйон» стала найбільш рейтинговим серіалом минулої осені. Прихильники стрічки звернулися до телеканалу «1+1» з проханнями продовжити зйомки і навіть створили в Інтернеті петицію під назвою «Зніміть другий сезон серіалу «Село на мільйон».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Кошмал показала свого «вірного друга» і розповіла про зміни в житті

Тож невдовзі глядачі таки побачать продовження веселої історії кузенів Каті, Колі та Тимура, які отримують у спадок від свого дідуся Юхима Кібця мільйон євро. 

 «Сніданок з 1+1» вирушив до села Старе, що на Київщині, та зазирнув за лаштунки зйомок другого сезону серіалу.

Я люблю зніматися влітку в чудову погоду. Це взагалі найбільше задоволення в році – працювати на природі, - зізнається акторка Анна Кошмал.

У нових серіях події розгортатимуться дуже непередбачувано. До прикладу, головна героїня Катя, яку грає Анна Кошмал, опиниться в любовному трикутнику. Акторка трохи відслонила завісу над інтригою серіалу – норовлива Катерина змінить гнів на милість, а ось до кого конкретно, наразі таємниця.

 

Серіал починається з того самого дня, на якому завершився перший сезон. Поступово любов робить свою справу і розтоплює серце Каті Кібець остаточно, - розповідає Анна Кошмал.

Між зйомками сезонів минув майже рік. Для акторів це випробування, адже потрібно згадати, якими були їхні персонажі. До прикладу, актор Костянтин Войтенко (за серіалом, столичний мажор Тимур) перед зйомками влаштував собі справжній вечір спогадів.

Знайшов час і подивився минулий сезон «Село на мільйон», - ділиться Костянтин.

Як вирішиться доля улюблених героїв, глядачі дізнаються вже зовсім скоро. Стежте за новинами «1+1»!