«Село на мільйон»: чи змогли б Кошмал, Капорін та Войтенко повторити подвиг своїх героїв

Кошмал, Капорін та Войтенко розповіли, чи готові вони повторити подвиг своїх героїв.

Поділитися:

Скоро на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра комедійного серіалу «Село на мільйон 2». Напередодні прем'єри Анна Кошмал, Євген Капорін та Костянтин Войтенко розповіли, чи готові вони повторити подвиг своїх героїв.

Актор Євген Капорін, який в серіалі зіграв моряка Колю, зізнається, що заради мільйона євро запросто зміг би залишити звичне життя і переїхати в село на рік.

Для мене життя в селі - не дивина. У дитинстві щоліта я їздив до бабусі в село, і з тих часів у мене залишилися тільки теплі спогади. Проте, 1-2 дні в селі – для мене відпочинок, але вже після тижня, проведеного там, мені буде нудно і важко, - каже актор.

Костянтин Войтенко, який виконав роль столичного мажора Тимура, зазначає, що затримався б на рік в селі і без мільйона:

Для мене час, проведений в селі – кайф: рибалка, свіже повітря, овочі прямо з грядки. У селі вирує справжнє життя. Так що, навіть без стимулу в мільйон євро міг би прожити в селі рік.

Своює чергою актриса Анна Кошмал, яка зіграла в серіалі львів'янку Катерину, зізнається, що для неї це б стало випробуванням.

«Я б, напевно, не змогла переїхати на рік до села. Навіть за мільйон євро. Хоч мене і не лякає село, але я все-таки я більше міський житель. Якщо перебуваю поза мегаполісом довгий час, починаю нудьгувати. Можливо, пізніше, коли я втомлюся від міської метушні, я зміню свою думку. Проте зараз мій ритм життя в селі був би неможливим», – розповіла актриса.

За сюжетом «Село на мільйон» троє кузенів Катя, Коля і Тимур отримують у спадок від свого дідуся Юхима Кібця мільйон євро, але з однією умовою. Вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва відповідно до села на Західній Україні і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години. Якщо ніхто із спадкоємців не зможе протриматися в селі весь цей час, гроші перейдуть громаді в розпорядження сільського голови Івана. Дізнавшись про це, його опонент Гарбуз має намір ще активніше боротися за владу, намагаючись різними способами відтягнути у Івана голоси членів сільради.

У серіалі також зіграє Наталія Сумська, Юрій Горбунов, Марк Дробот і Володимир Задніпровський. Виробництвом серіалу займався «1+1 Продакшн». Режисером комедії виступив Бата Недич. Продюсери серіалу - Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Авторами сценарію є Ярослав Стень, Роман Розенгурт і Богдан Гациляк.