Юрій Горбунов став священиком

За його словами, він - прогресивний священик.

Поділитися:

У новому серіалі «Село на мільйон», прем'єра якого незабаром відбудеться в ефірі каналу «1+1», Заслужений артист України Юрій Горбунов став «третейським суддею».

За сюжетом троє кузенів Катя, Коля і Тимур отримують у спадок від свого діда мільйон євро, але з однією умовою. Вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва відповідно до села на Західній Україні і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години. Якщо ніхто із спадкоємців не зможе протриматися в селі весь цей час, гроші перейдуть громаді у розпорядження сільського голови Івана. Дізнавшись про це, його опонент Гарбуз має намір ще активніше боротися за владу, намагаючись різними способами відтягнути у Івана голоси членів сільради. Зокрема, до сільради входить отець Любомир, греко-католицький священик, роль якого виконав Юрій ГорбуновЮрій Горбунов.

У «Селі на мільйон», можна сказати, у мене роль «третейського судді». Мій герой не претендує на мільйон. Навпаки, у отця Любомира є мета: зробити так, щоб цей мільйон дістався тому, хто заслуговує, - розповідає Юрій Горбунов.

За його словами, отець Любомир - прогресивний священик. Він займається спортом, вивчає східні єдиноборства, ходить в кедах.

Нагадаємо, в «Селі на мільйон» також зіграють Анна КошмалАнна Кошмал: «Мене ніколи не лякало село», Євген Капорін, Костянтин Войтенко, Анатолій Хостікоєв, Наталія Сумська та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пес Анни Кошмал вперше знявся у кіно

У серіалі герої говорять переважно українською мовою. Читайте також, на що глядачі 1+1 витратили б свій мільйон.