Даня Вегас відверто розповів про свої комплекси та страхи

Школа
Даня Вегас: Інтерв'ю з актором серіалу Школа

Ексклюзивне інтерв'ю з актором серіалу Школа.

Поділитися:

Даня Вегас, популярний блогер та актор серіалу Школа, розповів 1plus1.ua про своє приватне житя, стосунки та світосприйняття. 

Даню, як складаються стосунки з Лізою? Поділися, чим вона тебе привабила?

Привіт, найголовніше, що ми одне одному найкращі друзі, ми, як інь-янь, Діппері і Мейбл, якщо розумієте, про що я. Вона – зірка, і річ тут не у цифрах із соцмереж. Цей стан – всередині, він штовхає до вершин і перемог в житті. А разом ми, як бінарна система зірок. Знову я до астрономії посилаюся, але що вдієш, люблю я космос. Швидкий гугл-серфінг допоможе розшифрувати мої метафори (не лінуйтеся).

Твій блог в Instagram трохи змінився, з’явилося багато мотивуючих постів. Розкажи, будь ласка, чому ти вирішив змінити концепцію? Замислюєшся над змінною образу у мережі?

Головна мета мого Instagram-блогу – мотивувати людей, показуючи на власному прикладі, що все можливо. Тож мотивуючий посил завжди простежується в моїх постах, іноді концентровано, а іноді він відходить на другий план. Щодо способу, я справді вирішив його трохи змінити, а конкретніше – більше демонструвати свій милий і кумедний бік, адже до цього я був більш спокійно-пронизливим. І, як бачите, у мене це виходить. На сьогодні мій профіль дуже легкий, усміхнений і ближчий до підписників.

Як минув твій рік? Розкажи про найяскравіші моменти.

Ніколи не підбиваю підсумки таким чином. Вважаю це необ'єктивним, занадто переоціненим. Люблю, коли вчинки і досягнення говорять замість мене. Дуже круто і приємно, коли люди навколо тебе говорять, чого ти досягнув. Я вважаю це справедливим і об'єктивним.

Як змінилося твоє життя після зйомок у серіалі Школа?

Я пізнав багато неприємних моментів популярності, але ще більше відчув важливість популярності. Знайшов класне і насичене коло спілкування. Одним словом – підріс. Спасибі людям, які були відповідальні за кастинг, що повірили в мене і тим самим відкрили мені цей досвід.

Які плани на майбутнє?

Пробивати стелі Нетфлікса, звучати в свідомості людей, які розділяють мій біль і перемоги. Також планую покращувати настрій глядачам своїми розважальними відео на Ютюбі і демонстувати в Інстаграмі, що хлопець з села може потрапити на великі екрани.

Розкажи трохи про своє дитинство. Ким мріяв стати?

 Я 18 років ріс в маленькій провінції, в Луганській області. Нічого незвичайного. Життя мажора я не знав, але й бідності не було. Почав заробляти в 16 років, проектуючи і збираючи меблі, спасибі батькові за настанови. Ще пробував себе офіціантом та кур'єром – стандартна історія хлопця з нетрів. У дитинстві хотів стати стрітрейсером, але незабаром ця мрія розбилася об рифи реальності.

Вдячний також батькам за те, що займалися мною. В 5 років я навчився читати. З того часу я відкрив для себе світ енциклопедій і Діскавері, я почав поглинати знання, як пилосос. Та й зрозумів, що моєю метою в житті є поінформованість про процеси навколо.

А ще дуже круто, що в моєму дитинстві не було смартфонів і швидкого інтернету, тому я провів чудове дитинство з довгими прогулянками на вулиці, спортивними заняттями і блуканнями міськими околицями.

Твоя фізична форма завжди збирає десятки тисяч лайків у мережі. Розкажи про тренування, у чому секрет такої фігури?

Секрет дуже простий: бери і роби. Ті, хто тобі впарюють якісь секрети, просто на тобі заробляють, бо секретів немає.

Будь-яка людина, яка досягла висот в чому-небудь, скаже тобі, що потрібно просто працювати і не плакати.

Цей шлях може тривати 5-10 років, і тільки тоді ти досягнеш чогось. Тож не потрібно слухати якісь псевдо-секрети, щоб просто нічого не робити і пояснювати самому собі і людям навколо, що ці секрети не працюють.

Ми помітили, що ти дуже ретельно стежиш за собою. Чи ходиш на якісь б’юті-процедури? Манікюр, до прикладу, чи СПА?

Ні, всупереч думці більшості, я із собою взагалі нічого не роблю і мій режим жахливий. Я відвідую косметолога раз-два на рік. І одного разу, заради приколу, сходив на манікюр – це жесть. Мені дуже неприємно від відчуттів, коли працюють пилкою, навіть зараз зуби зводить. До того ж цілих півгодини забирає. Це неприпустимо для мене, адже можна стільки всього корисного зробити за цей час. Тож зараз я витрачаю 3 хвилини на те, щоб підстригти нігті.

Як ти вважаєш, у тебе є недоліки? Поділися з нами, що тобі не подобається у собі?

Основний недолік – це сором’язливість. Мені важко бути з людьми таким, який я наодинці із собою. Я працюю над цим. І буду все життя працювати, адже це сидить дуже і дуже глибоко. Ніхто не буде заперечувати, що робота має результат. Ще 3 роки тому я тремтів, розмовляючи з дівчиною, а також мені було моторошно прийти в компанію нових людей.

Що побажаєш нашим читачам?

Тримайтеся свого внутрішнього вогню і не гасіть його. А якщо заплуталися, заходьте до мене в гості, в соцмережі. Я щиро дарую любов, досвід і просто гарний настрій. До того ж допомагаю відчути мотивацію і показати всю кухню проблем і радостей на шляху до успіху і мрії.

Новини по темі