До фан-туру Школи додали два нових міста

Школа
Всеукраїнський фан-тур Школи  - два нових міста
1plus1.ua

Маршрут змінено, читайте нові подробиці!

Поділитися:

Сьогодні у ранковому ефірі Сніданку з 1+1 актори серіалу Школа Ірина Кудашова, Яніна Андреєва, Марія Кондратенко та Богдан Осадчук розповіли подробиці підготовки до останнього всеукраїнського туру, у який вони вирушають вже 3 квітня. А також оголосили, що окрім 15 запланованих міст, актори також відвідають Мукачево та Одесу. Під час ефіру улюбленці глядачів вперше розповіли вражаючі емоції фанатів стрічки після фіналу серіалу. 

Яніна Андреєва, яка виконала роль вчительки економіки Катерини Анатоліївни, зізналася, що після закінчення 16 серії діти масово почали писати їй у соціальні мережі.

«Мені здалося, що після фіналу Школи, стався вибух емоцій у наших фанів.

Діти активно почали надсилати відео, у яких плакали та просили зняти продовження.

Цікаво те, що багато повідомлень надходило нам з Казахстану, Німеччини, Білорусі. У цих країнах діти навіть зробили англомовні титри! Деякі зізналися, що тепер планують стати режисерами, щоб створити нові частини нашого серіалу. Але мене найбільше вразили ті, хто писали, що готові виходити на вулиці з плакатами і вимагати від телеканалу показати продовження, але нам вдалося всіх заспокоїти»– зізналася акторка. 


Богдан Осадчук, підкорювач дівчачих сердець, який виконав роль Тохи, розповів чому саме організатори додали ще два нових міста у графік фан-туру:

«Після того як оголосили весь список міст України, які ми відвідаємо в рамках останнього фан-туру з інтерактивною виставою, нам почали писати прихильники з тих міст, яких не було графіку із запитаннями, чому ми не їдемо до них. Найактивнішими були фанати із Мукачево та Одеси, саме тому вирішили, що ми не можемо оминути таку любов глядачів», – зізнався Богдан. 

Дивіться новий графік фан-туру акторів серіалу Школа.

Під час показу перших серій нового сезону серіалу Школа на платформі 1+1 video був зафіксований рекордний потік передачі даних - понад 208 Gbps. Настільки високий показник передачі трафіку був обумовлений попитом на Live-трансляції і відкладеним переглядом VOD-контенту. 

Зазначимо, що на YouTube новий сезон популярного серіалу зібрав понад 19 млн переглядів. А за весь час існування YouTube каналу серіалу Школа його переглянуло понад 203 млн разів

Сторінка в Instagram @top.school  за два роки існування зібрала понад 700 тис. унікальних користувачів, а деякі особисті сторінки акторів також перевищують цей показник. Також унікальний стікер-пак з героями стрічки завантажили з понад 700 тис. пристроїв. 

Нагадаємо, серіал Школа - перший україномовний серіал про актуальні проблеми підлітків. Вже 3 квітня актори стрічки вирушають у останній фан-тур Україною з унікальною інтерактивною виставою. 

Виробництвом стрічки займається 1+1 Продакшн. Продюсери - Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Дарина Жукова, Ксенія Чорна, Володимир Андріюк.

Головні ролі в серіалі Школа виконують: Яніна Андреєва, Микита Вакулюк, Олена Курта, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Анна Трінчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук, Данило Черкас (Вегас).

ЧИТАТЙЕ ТАКОЖ: Зірки серіалу Школа вирушать у останній всеукраїнський тур

Новини по темі