Іра Кудашова щиро розповіла про своє перше кохання

Школа
Зірка серіалу Школи відверто розповіла про свої перші стосунки
@irinaa_kudashova

Зірка серіалу Школа вразила відвертим зізнаннями про свої перші стосунки.

Поділитися:

Вже скоро глядачі побачать продовження серіалу Школа, одну з головних ролей в якому виконує Іра Кудашова. Зараз акторці 19 і вона впевнена, що за останні декілька років кардинально змінилося не лише її життя, а й вона сама. Адже ще зовсім недавно, коли Ірині було 16, дівчина думала, що знає, за кого вийде заміж, уявляла їхній спільний будинок та навіть знала імена майбутніх дітей.  

«На «Ір, у тебе ще буде купа залицяльників, тобі тільки 16» відповідала з гордістю, що кохаю його більше за життя і уявляю своє майбутнє тільки з ним! У той час, як у інших моїх знайомих були нездорові відносини, деякі змінювали хлопців, як рукавички, я пишалася тим, що ми з ним ніколи не сварилися і щиро кохали одне одного.

Все в наших відносинах було взаємно! Я подобалася його батькам, він — моїм. Ідеальна історія кохання, чи не так?

«І де ж він зараз, якщо ви так кохали одне одного?» — запитаєте ви, а я відповім — «Подорослішала».

@irinaa_kudashova

Іра Кудашова зізналась, що в 16 років у ній «кричав юнацький максималізм».

«Перечитавши Ромео і Джульєтту 7 разів, переглянувши усі фільми про кохання, я жила в рожевих окулярах і мої стосунки дійсно були такими кіношними, але дуже щирими! І мені хотілося, щоб так було завжди».

За словами акторки, все почало змінюватися після того, як вона отримала головну роль в серіалі Школа.

«Нове оточення, нові люди, я дорослішаю, поступово знімаю свої рожеві окуляри і бачу світ таким, яким він є, не ідеальним, але справжнім. На той момент я таким поглядом подивилася і на свої стосунки. І раптом зрозуміла, що поруч зі мною не мій чоловік.

Він дорогий мені, безумовно. Але будувати з ним далі відносини я не хотіла…

@irinaa_kudashova

Ніка зі Школи додає, що її світогляд поступово трансформувався. З часом вона стала усвідомлювати багато нових для себе речей та під новим кутом подивилася на людину поряд.  

«Дуже довго намагалася придушити в собі ці думки, мені здавалося, це все мине. Не минуло. В один момент я сказала «стоп» і не шкодую. Ми залишилися в гарних стосунках, але я змогла впустити в своє життя нове і стати іншою!».

Іра Кудашова розповіла про своє особисте життя, а як йдуть справи у її серіальної героїні Ніки, дізнаєтеся дуже скоро.

Дивіться відеоанонс Школа. Випускний: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зізнання Ірини Кудашової: 10 цікавих фактів про акторку Школи

Новини по темі