Зірці серіалу «Школа» Анні Трінчер так личить весільна сукня

Школа
Зірці серіалу «Школа» Анні Трінчер так личить весільна сукня (фото) | Зіркове життя | 1+1
Фото: @annatrincher_official

Аня і її бойфренд приміряють ролі наречених?

Поділитися:

Здається, акторці серіалу «Школа» Анні Трінчер сподобалося приміряти образ нареченої. Нещодавно вона разом із коханим Богданом Осадчуком заінтригувала фанатів весільною фотосесією. Тоді юзери поспішили привітати пару – та, виявляється, під вінець вони поки що не збираються.

Насправді ж Аня і Богдан взяли участь у романтичній фотосесії: вони приміряли красиві весільні образи і на мить уявили себе молодятами. Акторка засяяла перед об’єктивом камери у білосніжній напівпрозорій сукні. А Богдан продемонстрував стильну ідею для нареченого – на заміну традиційному чорному костюму:

Фото: @wedding_magazine_ukraine

Інша сукня, яку показала Аня, не менш розкішна. Оздоблена ніжним мереживом, вона може стати класною альтернативою традиційному вбранню нареченої:

Фото: @wedding_magazine_ukraine

Нагадаємо, що стосунки Анни й Богдана тривають понад рік. Їхні сім’ї уже добре товаришують! Більше подробиць із особистого життя акторів дізнайся з відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини про Аню Трінчер читай на нашому сайті:

1. Анна Трінчер розкрила секрет розкішного волосся

2. Анна Трінчер розповіла про весілля своєї мрії

3. Анна Трінчер зізналася, які тренди ніколи б не вдягла

Новини по темі