Зірка серіалу Школа озвучила головну героїню у популярному мультфільмі

Школа
Анна Трінчер зі Школи озвучила головну героїню у Людина-Павук
1plus1.ua

Кмітлива Пенні Паркер заговорить голосом Анни Трінчер.

Поділитися:

Анна Трінчер, зірка серіалу Школа та суперфіналістка проекту Голос країни, озвучила Пенні Паркер у мультфільмі «Людина-Павук: навколо Всевіту». У анімаційному фільмі розповідається історія про культового героя коміксів Людину Павука та його друзів супергероїв у юному віці, які допомагають йому рятувати світ.

Героїня Ані, кмітлива Пені Паркер, проживає в Нью-Йорку майбутнього. Її тато був геніальним науковцем, і під час чергових дослідів його вкусив радіоактивний павук, після чого він створив костюм-трансформер із надможливостями. Після смерті тата Пенні успадкувала його винахід та розпочала знайомство із новим для неї світом суперможливостей.

На фото: Анна Трінчер

Улюблениця глядачів Анна Трінчер розповіла, що вона вже не вперше працювала над дубляжем голлівудських мультфільмів, але саме у Пенні Паркер вона впізнала себе:

«Я обожнюю озвучувати ролі у популярних фільмах та додавати нових фарб своїм голосом героям. Це вже не перший досвід дубляжу, але кожного разу для мене це по-особливому хвилююче. Пенні Паркер, на перший погляд, дуже ніжна та тендітна дівчинка, але коли починає кермувати своїм трансформером, ніби перевтілюється у сміливого та завзятого воїна, без якого команду Людини Павука вже не можна вважати повноцінною.

Під час роботи над роллю я навіть зловила себе на думці, що схожа не неї цим запалом, енергією та силою», - зазначила Аня.

Режисером стрічки став Боб Персічетті, який раніше працював над створенням анімаційних фільмів «Кіт у чоботях», «Шрек 2», «Пінгвіни Мадагаскару», «Підводна братва», «Повний розковбас».

Прем’єра фільму «Людина-Павук:навколо Всесвіту» відбудеться 13 грудня у всіх кінотеатрах України.

Новини по темі