1+1 покаже гумористичний концерт Юрія Горбунова

1+1 покаже гумористичний концерт Юрія Горбунова
1plus1.ua

На глядачів чекають дотепні скетчі та стендапи.

Поділитися:

Днями ведучий Голосу країни і Танців з зірками Юрій Горбунов розпочав зйомки комедійного проекту #шоуюри, випуск якого згодом глядачі побачать на телеканалі 1+1.

Концерт буде складатися зі скетчів та стендапів, в рамках яких актори на чолі з Юрієм будуть жартувати на побутові і суспільні теми, про родинні стосунки, життя не тільки у столиці, але й маленьких містах і селах, а також ділитися курйозними моментами кіно і телебачення, які часто залишаються за кадром.

«Насправді з #шоуюри ми об’їздили багато міст України. Спочатку це був неефірний продукт, але після чисельних позитивних відгуків глядачів та наших шанувальників ми вирішили, що проект готовий до телеверсії. Це шоу про українців та наше життя. Кожен зможе впізнати у скетчі себе або ситуації, які з ним траплялись. Також ми покажемо залаштунки знімального процесу. Важливо, що на сцені актори говорять виключно рідною мовою», - сказав Юрій Горбунов.

Ідея проекту належить Юрію Горбунову та одному з авторів комедійного серіалу Останній москаль Миколі Куцику. Жарти артисти створюють разом зі сценаристом серіалу Село на мільйон-2 Ярославом Стенем та командою кращих гумористів країни.

До складу акторів і авторів концерту увійшли Юрій Горбунов, популярна українська пародистка і актриса Інна Приходько, один з авторів ідеї та головний сценарист комедійного серіалу Останній москаль Микола Куцик, сценарист Село на мільйон-2 Ярослав Стень, стендап-комік Максим Кравець, актори Юрій Король і Богдан Гациляк.

Дивіться #шоуюри незабаром на телеканалі 1+1.