5 проникливих виступів зірок на концерті пам'яті Кузьми (відео)

Скрябін. Концерт пам'яті

Кожна з пісень Скрябіна, яка пролунала на концерті пам'яті, краяла серце і водночас давала сил жити далі.

Поділитися:

2 лютого 2015 року не стало талановитого та щирого музиканта Андрія Кузьменка. Загибель співака була ударом для тисяч українців. Проте душа та голос Кузьми продовжують жити в серцях його прихильників.

«Скрябін. Концерт пам'яті» став культовою подією, що вперше після трагедії об'єднала друзів і рідних Андрія Кузьменка у великому залі Палацу Спорту. Транслював концерт телеканал 1+1.

Пропонуємо згадати неймовірні виступи колег Кузьми на вечорі пам'яті в Києві. Кожна з композицій, які лунали тоді, краяли серце і водночас давали сил жити далі.

Пісню «Люди як кораблі» виконав гурт «Антитіла», який також відзняв кліп на цей сингл.

Хіт Кузьми «Спи собі сама» на триб'юті проникливо виконав лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк.

Дмитро Шуров (PianoБой) постав на концерті з маловідомою піснею Скрябіна «Шампанські очі», яку свого часу Андрій присвятив коханій дружині Світлані.

У пам'ять про Кузьму, Дмитро Шуров записав кліп на композицію «Шампанські очі»Пам'ять про Кузьму: Дмитро Шуров презентував кліп на пісню Скрябіна, яка викликала справжній фурор у мережі та розчулила сотні користвачів.

Тренер шоу «Голос країни 6» Іван Дорн утнув на сцені відомий «Танець пінгвіна».

Світлана Лобода у власному аранжуванні заспівала ліричну баладу Скрябіна «Нікому то не треба» і одразу ж сколихнула соціальні мережі.

Цю інтерпретацію вподобала мама Кузьми Ольга Михайлівна. Вона подякувала співачці за нове прочитання і нагородила компліментом:

Лобода – молодець. Взяла невідому пісню, і так її заспівала!

Пісня ж, присвячена мамі музиканта, того вечора пролунала у виконанні самого Андрія та під акомпатенмент гурту Скрябін.

Нагадаємо, пісні Андрія Кузьменка на «Скрябін. Концерт пам'яті» заспівали Руслана, Святослав Вакарчук, Ірина Білик, Наталія Могилевська, Олександр Пономарьов, Іван Дорн, Андрій Хливнюк, Потап і Настя, «Брати Гадюкіни», Олександр Положинський, Валерій Харчишин, Тарас Чубай, Тарас Тополя і багато інших артистів.

Вони виступили разом з музикантами гурту Скрябін, які були надійним тилом Кузьми протягом багатьох років.

Нагадаємо, що нещодавно в мережі з’явилося архівне відео з Кузьмою.

Новини по темі