Актори Кварталу 95 отримали нагороди за допомогу волонтерам та українським військовим

Актори Кварталу 95 отримали нагори за допомогу волонтерам та українським військовим

Також спеціальну нагороду отримав серіал Слуга народу.

Поділитися:

Серіал Слуга народу та його творці, зокрема Володимир Зеленський, були нагороджені орденами Знак народної пошани від Всеукраїнського об’єднання КРАЇНА. Нагорода була вручена з формулюванням «За боротьбу з корупцією» засобами кінематографу та телебачення.

Крім того, нагороди отримали всі актори студії Квартал 95 – Володимир Зеленський, Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Олена Кравець, Степан Казанін, Юрій Корявченков, Юрій Крапов, Міка Фаталов – за активну та системну моральну та матеріальну допомогу волонтерам і українським військовим упродовж кількох останніх років.

Нагородження відбулося 1 грудня, напередодні міжнародного Дня волонтера, який відзначають 5 грудня, у Києві, у Будинку культури Дарницького району. Захід організовано лідером Всеукраїнського жіночого руху За вільну Україну волонтером Раїсою Шматко за підтримки Дарницької держадміністрації та ВТО Орден.

Загалом було нагороджено майже 100 волонтерів відзнаками різних рівнів, тих активістів, які з часів Революції Гідності докладають зусиль для відстоювання державності та демократії в незалежній  Україні.