Станіслав Боклан здивував зізнанням про дружину та дітей

Станіслав Боклан зізнався, за що найбільше любить свою дружину
1plus1.ua

Також актор розповів, від чого відмовляв доньку та сина.

Поділитися:

Станіслав Боклан – один із найпопулярніших українських акторів. Нещодавно в Києві відбулася прем'єра висунутого на «Оскар» українсько-словацького трилера «Межа», в якому Станіслав виконав одну з ключових ролей. А на 1+1 ви можете побачити улюбленого актора в серіалі Слуга народу. Від любові до імпічменту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Станіслав Боклан: Біографія, особисте життя та найкращі фільми

В інтерв’ю Каравану історій Станіслав Боклан розповів про своє особисте життя, про яке здебільшого розповідає неохоче.

Зокрема, Станіслав зізнався, що найбільше любить у своїй дружині – акторці Київського академічного Молодого театру Наталії Кленіній.

«Найбільше люблю в людях, включаючи й акторку Кленіну, їх правильно обрану професію і вміння нею розпоряджатися. Дуже не люблю художню самодіяльність. Поважаю і ціную професіоналізм. Якщо говорити про мою дружину, то, можливо, вона не досить популярна в кіно або на телебаченні, але роботи в театрі свідчать про її професіоналізм високого рівня», – розповів актор.

Наталія Кленіна. Фото: molodyytheatre.com

Також Боклан зізнався, що свого часу відмовляв своїх дітей від акторської професії:

«Я, звісно, відмовляв дочку та сина йти в нашу з дружиною професію, але Марія все одно працює в кіноіндустрії, вона кастинг-директор. Син – професійний діджей Кирило Думський. Ким буде внук (Демид – Ред.), поки невідомо, він ще маленький. Але якщо я доживу до того віку, коли йому знадобиться моя порада, тоді підкажу йому бути розумнішим від дідуся».

Донька Станіслава – Марія Боклан. Фото: facebook.com/olga.stetiuha

Син Станіслава – Кирило Думський. Фото: facebook.com/kirill.doomski

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві відбувся мітинг на підтримку президента Василя Голобородька