Зеленський «зазнав удару» від найближчих людей

Сьогодні на 1+1 стартує другий сезон серіалу Слуга народу.

Поділитися:

Сьогодні, 23 жовтня, о 21.00 на каналі 1+1 відбудеться довгоочікувана прем’єра серіалу Слуга народу. Від любові до імпічменту. Уже перша серія нового сезону стрічки обіцяє здивувати звивистим сюжетом. Так, президенту Василю Голобородьку, якого грає Володимир ЗеленськийВолодимир Зеленський зробив офіційну заяву, на яку довго чекали українці, доведеться виплутуватися зі складних ситуацій та рятуватися від найближчих людей. Саме від близького оточення він зазнає нищівних ударів.

Загалом серіал сповнений багатьма цікавими моментами. Так, у другому сезоні самих себе – журналістів та телеведучих – зіграли працівники Сніданку з 1+1. До прикладу, Єгор Гордєєв повернувся у своє минуле, зігравши ведучого новин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський розповів, як без одягу знімався у центрі столиці

Володимир Зеленський зізнався, що у разі зйомок третього сезону серіалу на них покличуть і справжніх депутатів: «Можемо їх запросити на сцени замість каскадерів – із задоволенням».

У продовженні стрічки зазнають змін і головні герої: як-от міністр закордонних справ, якого грає Євген Кошовий, нарешті опанує українську мову.

Він її вивчив і намагається нею спілкуватися за першої ж можливості, – говорить про свого героя Кошовий.  

Глядачі знову зустрінуться з улюбленими акторами, зокрема, Володимиром Горянським, Станіславом Бокланом, Наталією Сумською. До речі, остання навіть замислилися, із чого почала би роботу, якби стала президентом України.

Я дуже радикальна. Одразу почала би робити ті кроки, які і робить, власне, президент Голобородько. Не даремно я його мама, – зізналася Наталя Сумська, яка грає матір Василя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президентська родина розповіла про несподівані повороти серіалу «Слуга народу»

Також сьогодні Володимир Зеленський завітав до студії Сніданку з 1+1, де детальніше розповів про новий сезон серіалу.

Зазначимо, що 24 серії Слуги народу. Від любові до імпічменту знімали рік і два місяці. За цей час «кварталівці» об’їздили ледь не півкраїни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві відбувся мітинг на підтримку президента Василя Голобородька