Марічка Падалко з донькою у шоу «Сніданок. Вихідний» дала поради батькам: як впоратися з карантином та дистанційним навчанням

Ведуча «ТСН» Марічка Падалко разом з молодшою донькою Катею на теплу розмову завітала до шоу «Сніданок. Вихідний».

Поділитися:

Ведуча «ТСН» Марічка Падалко у компанії з молодшою донькою Катериною відвідала шоу «Сніданок. Вихідний». Марічка та Катя розповіли про спільне захоплення – кулінарію. Також Падалко дала поради батькам: як впоратися з карантином та дистанційним навчанням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко закликала всіх жінок зробити мамографію: до Дня боротьби з раком молочної залози показуємо, як правильно робити самообстеження грудей (відео)

Марічка Падалко – мама 3-х дітей: сина Михайла та доньок Марії й Катерини. Вона розповідає – народила всіх дітей за 3,5 роки, тож різниця між ними невелика, вони мають багато спільних інтересів і тому доволі дружні. Але все одно на карантині з 3-ма дітьми в домі непросто, адже кожен потребує уваги та особистого простору. Про те, як їхня сім’я виходить з цієї ситуації, Марічка розповідає:

«Нас рятує те, що коли дистанційне навчання, ми можемо переїхати на дачу, тому що в маленькій київській квартирі важко».

Дивіться, які правила виховання дітей має Марічка Падалко:

Ще один лайфхак від ведучої – спільне приготування їжі з дітьми. Саме захоплення кулінарією ще на першому карантині навесні 2020 року допомогло сім’ї зблизитися, згадує Марічка, та впоратися з тривожними настроями, що тоді були панівними у суспільстві. Падалко розказує:

«Мені здається, що ми почали багато готувати разом саме тоді, коли почалися карантини. Ми зрозуміли, що це гарний спосіб просто бути разом».

А ще спільне приготування їжі – чудовий спосіб провести час з дітьми-підлітками, вважає ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко взяла участь у благодійному забігу на підтримку жінок з раком грудей

Найбільше подобається куховарити разом з мамою молодшій доньці Каті. Вона розповідає:

«Перше, що я приготувала сама – це брауні. Зараз ще я на канікулах і на вихідних часто готую вафлі».

ПадалкоФОТО: Facebook Марічка Падалко

Незважаючи на те, що з дистанційним навчанням та карантинними обмеженнями впоратися можна, Марічка все ж хоче, щоб діти швидше повернулися за парти. І посилається при цьому на рекомендацію Всесвітньої організації охорони здоров’я – закривати школи в останню чергу. Дивіться відео про те, як українці поєднують дистанційне навчання дітей та роботу: