Валентина Хамайко назвала найкращий засіб психотерапії для себе

Валентина Хамайко розповіла про свій найкращий засіб психотерапії

Ведуча "Сніданку з 1+1" розповіла, що допомагає їй триматися в умовах війни, та чи готується до свят.

Поділитися:

Ведуча "Сніданку. Вихідний", який виходить щосуботи та неділі з 07:00 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна" та на YouTube, Валентина Хамайко в інтерв'ю виданню "Факти" розповіла про чоловіка-військового, підготовку до Дня святого Миколая та найкращий засіб психотерапії для себе.

Валентина розповіла, що допомагає їй триматися в умовах війни. За словами ведучої, найкраща психотерапія для неї — це "Сніданок. Вихідний". 

"Сніданок. Вихідний" — моя відрада, це мене дійсно рятує. Для мене взагалі "Сніданок" став другою родиною, у нас дружні стосунки в колективі, протягом тижня ми також постійно підтримуємо зв'язок. Вважаю, ми класна команда в етері разом з Олександром Поповим та Ігорем Цигаником. Етер вливає яскраві кольори та емоції. Це місце, де я можу забути про рутину, відчуваю підтримку, радість, увагу і турботу. І я відчуваю, як ми даруємо такі ж емоції нашим глядачам.

Валентина Хамайко, Ігор Циганик та Олександр Попов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найсмачніші українські солодощі: 5 традиційних рецептів від Валентини Хамайко у "Сніданку. Вихідний"

Ведуча також розповіла про чоловіка-військового. Від початку повномасштабної війни він встав на захист країни та лише нещодавно зібрався переводитися в Київ.

"Діти дуже потребують спілкування і контакту. А ще батьки Андрія вже досить поважного віку", — розповіла Валентина.

Валентина Хамайко про дітей та чоловіка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачні вегетаріанські пиріжки з перцем та сиром: простий рецепт від Валентини Хамайко у "Сніданку. Вихідний"

Крім того, Валентина поділилася, чи готується вже до зимових свят, зокрема Дня святого Миколая. Діти вже не пишуть листи Миколаю, зазвичай вони в родині просто обговорюють бажані подарунки. Останні рази ведуча дарувала різноманітні фрукти, аби діти отримали вітаміни та приємні емоції серед зими.

Дивіться 2 прості страви з оливками: рецепт мафінів і тапенади від Валенти Хамайко у "Сніданок. Вихідний".

Не пропустіть "Сніданок з 1+1" у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна" та на YouTube, а також "Сніданок. Вихідний" з 07:00 до 09:30. 

"Сніданок" у соцмережах: