5 порад, як правильно підібрати зимові аксесуари

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Модний експерт розповіла, як за допомогою аксесуарів створити ідеальний зимовий лук

Поділитися:

Взимку жінкам важко вигадати ідеальний образ. В холодну пору хочеться одягнути теплий пуховик або куртку та великий шарф. Як зробити свій зимовий лук привабливішим та яскравішим за допомогою різних аксесуарів - розповіла модний експерт Тетяна Шерстюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила дрес-коду: Що одягти на корпоратив, вечірку чи в театр

1. Надавайте перевагу яскравим кольорам. Тепле пальто, шуба або пуховик яскравого кольору виглядає самодостатньо та стильно. Існує чимало фасонів зимового верхнього одягу, тож оберіть свій варіант і матимете неперевершаний вигляд. Пам’ятайте, що особливою популярністю у сезоні зима 2018 користуються пальта та пуховики оверсайз. Їх варто поєднувати із вузькими джинсами або брюками та класичним взуттям. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який пуховик обрати: 7 модних фасонів

2. Наповніть гардероб шарфами на всі випадки життя. Модний експерт радить мати у шафі багато шарфів. Вони можуть мати різну форму та колір, все залежить від ваших вподобань. Зав’язавши шарф поверх пальто, ви почуватиметесь у теплі та комфорті і водночас зробите свій лук ще моднішим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Базовий зимовий гардероб та сукня для корпоративу: Що шукати на осінньому розпродажі

3. Обираючи рукавички, звертайте увагу на їх фасон. У тренді нового сезону серед рукавичок залишаються високі моделі, рукавиці декоровані хутром, моделі з розширеними манжетами. Завдяки широкому вибору, можна спокійно купувати різні рукавичок, щоб потім мати можливість створити цікаві образи.

4. Виходячи з дому, прихопіть стильну сумку. Найважливішим аксесуаром жінки вважається сумка. Їх різноманітність на прилавках магазинів вражає. Найпопулярнішою моделлю сумок вважається кросс-боді. Вона має довгий ремінь, який носиться через плече. Також вона зручна у користуванні, не сковує рухи та звільняє руки. 

5. Обираючи зимове взуття, надавайте перевагу наймоднішим моделям цього сезону. Найпопулярнішими моделями зимового взуття зима 2018 вважаються класичні чобітки, уги, ботильйони та ботфорти. 

Слідкуйте за модними тенденціями та залишайтеся красивими і задоволеними собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пальто, капелюшок, рукавички: Що робити із верхнім одягом в ресторані

Новини по темі