«Я вийшла на сцену і змогла викричати...», – Катерина Кухар в сюжеті для «Сніданку 1+1» розповіла, як проживала біль від втрати дитини

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Катерина Кухар розповіла, що вона пережила на шляху до щастя, та що для неї значить родина.

Поділитися:

Суддя «Танців з зірками», прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар ексклюзивно для «Сніданку з 1+1» розповіла, що їй довелося пережити на шляху до щастя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар: "На 7-річчя доньки чоловік поповнив родину третьою дитиною"

Попри шалений графік і постійне життя на сцені, наразі прима-балерина Катерина Кухар дуже чітко розставляє свої життєві пріоритети. Вона зізнається – сім’я для неї дуже важлива, а найголовніше для балерини – усмішки її дітей. Разом з чоловіком, прем’єром Національної опери Олександром Стояновим Катерина виховує 2-х дітей: сина Тимура та доньку Анастасію. Але існує у Катерини Кухар трагічна сторінка життя, пов’язана з втратою першої дитини. З болем в серці балерина розказує:

«Піти в декрет тричі – це своєрідний подвиг для балету. Перша дитина була довгоочікувана, нічого не віщувало біди, але я її втратила. Найважчий момент був після пологів. Коли ти розумієш, що ти одна, і коли ти чуєш плач інших дітей».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 цікавих фактів про суддю "Танців з зірками" Катерину Кухар

Вибратися з розпачу Катерині допомогла робота: балерині запропонували партію Джульєтти, про яку вона давно мріяла. Кухар ділиться спогадами:

«Я вийшла на сцену і змогла викричати, висказати весь той накопичений біль у мене всередині».

Дивіться, як Катерина Кухар розповіла Каті Осадчій у "Світському житті", чи була у неї післяродова депресія:

Зараз Катерина Кухар впевнена, що саме сім’я є найбільшою цінністю в житті. А також ділиться своєю мрією:

«Я мрію про будиночок на березі моря із садом та городом. Я би хотіла, щоб до мене приїздили онуки, я їх годувала і нарешті навчилася готувати».

Кухар

ФОТО: Instagram/ekaterinakukhar_official

Новини по темі