Як стати професійним грумером: розповіли у "Сніданку з 1+1" разом з Дія.Освіта

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Знайомство з професією грумера у "Сніданку з 1+1".

Поділитися:

Як стати професійним грумером та підкорити серця чотирилапих «хвостиків»? Дізнайтеся у новому сюжеті «Сніданку з 1+1» разом з Дія.Освіта.

Ранок п'ятниці вже традиційно починається зі знайомства з новою професією. Цього разу телеведуча «1+1» Христя Биковець спробує надати послуги краси найбільш кумедним клієнтам — непосидючим «хвостикам». Здогадалися, про який фах йде мова? Правильно, сьогодні говоримо про професію грумера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дізнаємося з чого розпочати шлях у професії кондитер у ефірі «Сніданку з 1+1» разом з Дія.Освіта

Декілька цікавих фактів про професію грумера:

По-перше, це одна зі швидко зростаючих спеціальностей. Поки середній темп зростання популярності та затребуваності більшості професій у 2023 році становить 3%, потреба у грумерах зросла на 16%. Очікується, що тенденція зберігатиметься до 2032 року. Ну що, здається, пухнастики очолюють тренди краси та здоров'я. 

По-друге, грумер — не просто стиліст домашніх улюбленців, але і їх психолог. Тож психології тварин приділяється особлива увага під час навчання професії.

А ще — стилісту чотирилапих варто мати безумовну любов до своїх клієнтів. Адже грумінг — це покликання.

Перед тим, як надати комплекс спа-послуг герою випуску пуделю Аліку, Христя переглянула серіал про професію та закріпила свої знання в симуляторі на платформі Дія.Освіта. Чи вдалося їй підкорити серце пухнастика та причепурити його, дізнайтеся в сюжеті.

Шукайте нові знання та можливості на платформі актуальних знань та навичок Дія.Освіта. Проходьте профорієнтаційний тест, обирайте серіал та симулятор — і вперед до опанування нової професії. 

Дивіться "Сніданок з 1+1" у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна" та на YouTube.

Новини по темі