Як створювалася сенсаційна обкладинка «VIVA!» із зірками ТСН у голлівудському стилі

Сніданок з 1+1
06:30

Головний редактор «VIVA!» Іванна Слабошпицька розповіла про створення грандіозної обкладинки із зіркам новин ТСН у голлівудському стилі.

Поділитися:

Головний редактор «VIVA!» Іванна Слабошпицька завітала сьогодні у студію програми «Сніданок з 1+1» та розповіла про створення грандіозної обкладинкиЯк чарівні ведучі ТСН позували для для журналу «Viva» (фото та відео) із зіркам новин ТСН у голлівудському стилі.

Колекційний номер із рекордною кількістю зірок «VIVA!» ще у продажу цілий тиждень, але він вже викликав справжній фурор та просто розлітається на очах. На сторінках відомого глянцю про зірок вперше в історії вийшла спецтема «Історії сильних жінок» про ведучих ТСН з нагоди 20-річчя найпопулярнішої та найавторитетнішої програми новин в Україні.

За словами Іванни Слабошпицької, креативна команда «VIVA!» вирішила відійти від суворих редакційних правил та зробити таку особливу тему і розповісти справді сокровенні секрети неймовірних жінок, які приходять щодня до нас додому з екранів та розповідають непрості новини з життя країни, підтримують нас і допомагають не здаватися. Це щирі історії сильних, красивих і стильних справжніх жінок, які вражають та надихають.

Як телезірки відновлюють сили, як чоловіку Юлі Бориско вдається впоратися з дітьми та читати їм казки на ніч, коли вона працює в нічних ефірах, чому Ліда Таран сьогодні себе бачить тільки в жанрі новин та що розповідає про свій проект «Здійсни мрію», як вдається Аллі Мазур не втрачати драйв і що вона згадує про свій перший ефір ТСН? 

Також буде цікаво почитати про акторські експерименти Соломії Вітвіцької та її роботу з чоловіком на одному телеканалі, як Наталія Мосейчук спілкується в житті зі своїми глядачами, зустрічаючи їх в магазинах, на вулицях, чому Марічка Падалко любить їздити в метро та ще багато цікавого про їх родини, дорогих серцю людей, секрети краси та материнство.

На фотосесії, яка тривала понад 7 годин, відбулося більше сотні примірок, всі фото були успішно зняті з першого кадру і зовсім не застосовувася фотомонтаж.

Фотосесія відбувалася ще в червні без дозйомок, однак інформація не розголошувалася. Тоді вдалося поєднати насичені графіки прямих ефірів ведучих новин ТСН, які майже не зустрічаються на роботі, адже працюють у різний час.

На майданчику працювала велика команда з 35 спеціалістів, серед яких команда стилістів, візажистів, операторів 1+1, команда найкращого фотографа України Олександра Мордерера, команда «VIVA!» та інші.

Журнал «VIVA!» оголошує спеціальний конкурс. 15 читачів, які зроблять фото з журналом та поставлять хетшет #viva_tsn у соцмережах можуть отримати запрошення на чаювання з зірками новин ТСН! Беріть участь у конкурсі та знайомтеся з відомими жінками, які творять історію.

Новини по темі