Які навички потрібні, щоб стати баристою? Дослідили в «Сніданку з 1+1» спільно з Дія.Освіта

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Кому підійде робота баристи: розбиралися у Сніданку з 1+1

У "Сніданку 1+1" спільно з Дія.Освіта дізналися, кому ідеально підійде професія бариста.

Поділитися:

Продовжуємо дослідження кар'єрних можливостей у рубриці  "Сніданку 1+1", який виходить з 6:30 до 9:30 в ефірі 1+1 Україна та на YouTube, «Знайомство з професією».

Кожної п’ятниці журналісти Христя Биковець та Андрій Люховець тестують на собі актуальні професії та відверто діляться з глядачами, чи складно їм було опанувати їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому ідеально підійде професія касира — дослідили у "Сніданку 1+1" спільно з Дія.Освіта

Цього разу Христя зануриться в ароматний світ кави та випробує себе в ролі баристи — професії, що доступна для новачків із мінімальним досвідом на самому початку кар'єри та має значну кількість можливостей на ринку праці. За останніми даними, на одному з провідних порталів пошуку роботи кількість вакансій перевищує 1900 пропозицій із середньою заробітною платою в діапазоні від 15 000 до 20 000 гривень.

Дія.Освіта — це понад 150 освітніх продуктів едьютейнмент-формату про професії, які мають найбільший попит на ринку праці, симулятори з реальними задачами, подкасти, вебінари, гайди. Тематика освітніх серіалів широка — від ландшафтного дизайну до баристи, від графічного дизайнера до пекаря, від проєктного менеджера до пакувальника. Також на платформі залишаються доступними освітні серіали з цифрової грамотності чи кібербезпеки. Всі вони є безоплатними та доступними.

Новини по темі