Анастасія Багінська представила пісню для дитячого Євробачення

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

«Маленьке руде сонечко» збирається підкорити Європу

Поділитися:

Близько місяця тому було оголошено переможницю національного відбору Дитячого Євробачення 2017. Нею стала Анастасія Багінська. 12-річна артистка вже 26 листопада виступить на європейській сцені у Грузії з піснею «Do not Stop». Екс-учасниця Голосу. Діти розповіла про свої передчуття та співочі мрії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дитячому Євробаченні Україну представлятиме учасниця «Голос. Діти»

Пісня не моя, але я була співавторем. Музику та слова написала моя викладачка з вокалу, - зізнається юна співачка. 

У першому сезоні Голосу. Діти «маленьке руде сонечко», як назвав Анастасію Потап, розчулила своїм виступом і суддів, і глядачів, однак так і не потрапила у наступні етапи шоу через хвилювання на сцені. Після двох років ретельної підготовки Настя повернулася на улюблене співоче шоу країни і підкорила серця одразу двох тренерів. Дівчинка потрапила у суперфінал, проте поступилася перемогою підопічному Тіни Кароль Роману Сасанчину.

Моя пісня на Євробачення про те, що не варто зупинятися. Я не пройшла далі у першому сезоні Голосу. Діти, проте я не зупинилася, працювала і врешті-решт стала суперфіналісткою. 

Нині 12-річна Настя Багінська продовжує свою співочу кар’єру. В такому юному віці Анастасія здобула чимало значущих перемог та нагород: виборола гран-прі міжнародного конкурсу «Золоте яблуко» у Молдові та гран-прі дитячого фестивалю «Слов’янський базар» у Вітепську. 

Мене впізнають на вулиці, зі мною фотографуються, однак насправді я не вважаю себе суперзіркою. Я ще дитина. 

Нинішні учасниці Голосу. Діти Софія Лозіна та Вероніка Коваленко також брали участь у відборі на дитяче Євробачення. Настя зізналася, що вболіває за дівчат на Голосі. Діти і не пропускає жодного випуску. 

З Сонею я вже знайома декілька років. Ми із нею займаємось в одній вокальній школі і з тих пір товаришуємо.  

Нагадаємо, що нещодавно зірки українського шоу-бізнесу передали Настя Багінській свої побажання перемогти у Євробаченні. Серед них був й тренер Насті у Голосі. Діти-3 Потап. 

Мені було дуже радісно, що Потап сказав такі теплі слова. Це стало приємною несподіванкою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап, Джамала і MONATIK закликали підтримати Багінську на дитячому Євробаченні


 

Новини по темі