Анатолій Єрема розповів, що "Голос країни" може стартувати вже в неділю – "Сніданок з 1+1"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Анатолій Єрема розповів, що "Голос країни" може стартувати вже в неділю – "Сніданок з 1+1"

Головний продюсер розважальних програм 1+1 Анатолій Єрема розповів в "Сніданку 1+1" коли ж варто очікувати старт наймасштабнішого вокально-розважального шоу "Голос країни

Поділитися:

Головний продюсер розважальних програм 1+1 Анатолій Єрема розповів в "Сніданку 1+1" коли ж варто очікувати старт наймасштабнішого вокально-розважального шоу "Голос країни. Перезавантаження" та чому старт проекту було відкладено.

"Кажуть коли горять гармати – музи мовчать, це вірно. Але все рівно, життя триває, і ми будемо продовжувати, адже телебачення, воно повинно інформувати і розважати глядача. Досі, особливо на останньому тижні, потрібно було лише інформувати, тому що був такий масив подій, такі були емоції, що вся країна цікавилася лише цим. І звичайно, ми ж люди, ми розуміємо, що нікому не потрібен розважальний контент, коли в крані йде війна", - каже Анатолій Єрема.

Спочатку за словами продюсера 1+1 відновить показ соціальних програм, таких як "Гроші", "Сім'я", а потім і розважальні.

Зокрема старт найгучнішого і такого довгоочікуваного проекту "Голос країни. Перезавантаження", до якого канал готувався майже рік, планують вже на найближчі вихідні.

"Ми плануємо запустити цей проект в неділю, але оскільки життя вносить свої корективи, я на 99% сказав би що так, цієї неділі", - повідомив продюсер, але відразу зауважив, що якщо настрій суспільства буде таким, що навіть в неділю ми не захочемо дивитися "Голос країни", то зі стартом доведеться знову почекати.

Повну версію інтерв'ю з Анатолієм Єремою можна подивитися в сюжеті "Сніданку з 1+1".

Новини по темі