Андрій Ісаєнко та його 5-річна донька знімаються разом в серіалі "Жіночий лікар.Нове життя" на телеканалі “1+1 Україна”

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Андрій Ісаєнко про зйомки в серіалі "Жіночий лікар.Нове життя" з донькою Марією

Не пропустіть цієї осені на “1+1 Україна”: прем’єра медичної драми “Жіночий лікар.Нове життя”.

Поділитися:

Вже цієї осені на “1+1 Україна” відбудеться прем’єра медичної драми Жіночий лікар.Нове життя. Це перезавантаження улюбленого серіалу, який є спільним проєктом “1+1 Україна” з FILM.UA. Нові герої та історія, яка відображатиме наше сьогодення. В головній ролі український актор театру та кіно Андрій Ісаєнко. Він грає лікаря-переселенця з Сіверодонецька. Знімальний майданчик Андрій ділить зі своєї 5-річною донькою Марією. Вона в серіалі зіграє доньку головного героя. В ексклюзивному інтервʼю для рубрики “ЖВЛ представляє”, що виходить у “Сніданку з 1+1”, Андрій Ісаєнко розповів, як донька потрапила у серіал. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “1+1 Україна” розпочав роботу над серіалом “Польовий шпиталь” про порятунок життя під час війни

“Коли кастингували дочок мого персонажу, Марусю не було з ким залишити, дружина поїхала на роботу, а проби - це куди можна було поїхати і з дитиною. Я взяв її з собою, вона залишилась сама, а я пішов на проби з дітьми. До неї в цей час підійшла шуранерка і запитала, з ким вона прийшла. Маруся якраз по віку підходила на цю роль і без мене поговорила з продюсеркою, після чого без вагань погодилась на свою першу роль”, - з посмішкою пригадує день проб Андрій Ісаєнко.

Андрій Ісаєнко

Спочатку Андрій був спантеличений і трохи здивований, але після розмови з дружиною, режисеркою “Щедрика” Олесею Моргунець-Ісаєнко, вирішив дати донечці спробувати себе на знімальному майданчику. Виконавець головної ролі у “Жіночому лікарі. Нове життя” ділиться, що спочатку дуже переживав за Марію, побоюючись, що забуватиме про себе у кадрі, бо доведеться контролювати дочку, але маленька акторка розвіяла всі страхи батька вже у перший знімальний день, вдало відігравши сцени.

Чи стане Марія акторкою в майбутньому, ще не знає, але батько зізнається, що підтримає будь-який вибір своєї донечки.

“Мені найбільше сподобалось, коли треба було їсти у зйомках”, - сміється Марія Ісаєнко, розповідаючи про свій перший досвід в серіалі “Жіночий лікар.Нове життя”.

Андрій Ісаєнко з донькою у серіалі "Жіночий лікар"

Андрій Ісаєенко з донькою

Зараз родина Ісаєнків, окрім професійної діяльності, активно займається волонтерством, адже є частиною Спілки підприємців теле та кіноіндустрії, яка активно допомагає армії, тому часу у них не так багато.

Дебют Марії Ісаєнко в серіалі “Жіночий лікар.Нове життя” можна буде побачити вже восени на “1+1 Україна”.

1+1 Україна в Instagram

1+1 Україна в Facebook

Новини по темі